Geen nieuwe meldingen

Naturalis

Darwinweg 2,, Leiden

Tickets voor de fototentoonstelling "Wildlife Photographer of the Year" op 14 april en 12 mei in Naturalis

Tot 40% korting.
70+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Bewonder de beste natuurfoto’s van het jaar in Naturalis: je ticket is incl. één drankje, hapjes, live muziek en flitspraatjes door experts 

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 6,50 voor een ticket voor Sluitertijd en de fototentoonstelling “Wildlife Photographer of the Year”, op 14 april (waarde € 11)
  • € 6,50 voor een ticket voor Sluitertijd en de fototentoonstelling “Wildlife Photographer of the Year”, op 12 mei (waarde € 11)

In april en mei is Naturalis in Leiden in het kader van “Sluitertijd” twee keer op donderdagavond open, speciaal voor de fototentoonstelling “Wildlife Photographer of the Year”. Zonder hordes kinderen om je heen lekker kijken naar prachtige foto’s. En yes: er is een bar zodat je met een drankje overal langs kan lopen. De aanwezige experts geven flitscolleges waardoor je op een andere manier naar de natuur leert kijken.

Verken de fototentoonstelling “Wildlife Photographer of the Year” in de avonduren met een drankje en een hapje. Kijk een makaak diep in de ogen, waan je tussen een school vissen en tel alle kleuren van de aarde. Je ticket is inclusief één drankje, hapjes, live muziek en flitspraatjes door experts.

Sinds 1965 organiseert het Natural History Museum in Londen de “Wildlife Photographer of the Year Competition”. Natuurfotografen, jong en oud, van over de hele wereld dingen mee naar de titel. In de fototentoonstelling zie je de finalisten en de winnaars van deze competitie. 

Sluitertijd 14 april

De mannen van A Brighter Light (indie/singer­songwriter) zorgen deze donderdag voor live muziek. In het flitscollege van natuurfotograaf (en ex­-modeontwerper) Jeroen Stel komen alle ins en outs van natuurfotografie aan bod. Behalve weten hoe je fototoestel functioneert, moet je namelijk ook thuis zijn in de kunst van het spoorzoeken, de pindakaasaanbiedingen in de supermarkt in de gaten houden én de juiste outfit hebben. En eye opener: je hoeft dus geen gigantische telelens te hebben voor een mooi shot.

  • Locatie: Naturalis
  • Adres: Pesthuislaan 7 te Leiden
  • Datum donderdag 14 april 2016
  • Tijd van 20.00 tot 22.00 uur

Sluitertijd 12 mei

Vanavond verwelkomt Naturalis Kees Moeliker, die recent directeur van Het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam werd. In zijn flitscollege vertelt hij op geheel droogkomische eigen wijze een verhaal over kijken naar natuur. Live jazz muziek wordt verzorgd door het Bart Wirtz Trio. Bart Wirtz – altsaxofoon, Kasper Kalf – contrabas en Pim Dros – slagwerk.

  • Locatie: Naturalis
  • Adres: Pesthuislaan 7 te Leiden
  • Datum donderdag 12 mei 2016
  • Tijd van 20.00 tot 22.00 uur

Foto’s

Schildpad: © David Doubilet - Turtle flight
Vossen: © Don Gutoski - A tale of two foxes
Walvis: © Michael AW - A whale of a mouthful

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket op de door jou aangekochte datum.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je ticket is inclusief één drankje, hapjes en live muziek. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Naturalis

Naturalis is een onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum in Leiden. Het instituut beheert het grootste deel van de Nederlandse natuurhistorische collecties. De totale collectie van Naturalis Biodiversity Center - de naam waaronder Naturalis sinds 2012 officieel opereert - behoort qua omvang tot de top vijf van de wereld en telt naar schatting 37 miljoen objecten. Het is Naturalis' inspirerende missie dat elk contact met het Leidse instituut het enthousiasme en de kennis over de natuur versterkt.

Naturalis

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën