sluit
Gebruik code ZATERDAG en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Nazila Beauty

Bartoklaan 13, Utrecht

Kappersbehandeling naar keuze bij Nazila Beauty in Utrecht

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code ZATERDAG. Ends 1-10.
Code toepassen
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je haar wassen, knippen, verven en meer zodat je de show kan stelen met je verzorgde lokken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
E
Eveline
11 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
1 dag geleden
Heel vriendelijk.Prima behandeling.
M
Marija
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 22, 2022
Perfect!
H
Henriette
13 beoordelingen7 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
augustus 31, 2022
Prima salon maar komen de deal van 120 minuten wordt niet nagekomen. Avond van te voren via Google een wijziging van 120 minuten naar 105 minuten, echter dit bericht niet gezien. Na 90 minuten stond ik al buiten, had geen horloge om en zag het toen op mijn mobiel. Dacht zal thuis eerst kijken of ik mij soms vergis maar nee hoor 120 minuten. Zogenaamd lag het aan mijn huid en was 120 minuten niet nodig, echt zwak verhaal. Eens en nooit meer Nazila Beauty duur betaald.
E
Estee
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 25, 2022
Geweldig resultaat, lieve medewerker en mooie salon.
S
Sena
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 15, 2021
Uiterst vriendelijk en zorgzaam! Super resultaat
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • Kappersbehandeling naar keuze
  • Er wordt gewerkt met de producten van Keune
  • Laat je haar verzorgen in een all-round schoonheidssalon
  • Keuze uit de volgende behandelingen:
    • Wassen, knippen en droog föhnen
    • Wassen, verven, knippen en in model föhnen
    • Wassen, nano hair therapy en in model föhnen

Nano hair therapy

Deze behandeling is ontworpen om het haar te versterken. Het haar wordt ingesmeerd met een crème en dan wordt het nano-spuitpistool toegepast op het haar. Dit spuitpistool is ontwikkeld met nanotechnologie om de haarlokken te penetreren, om zo te zorgen dat het haar het product kan opnemen.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Verplicht reserveren telefonisch of via WhatsApp op 0611 179 718 of via e-mail op info@nazilabeauty.nl, o.v.v. Groupon. Het verven van het haar is alleen geldig voor haar tot de schouder, bij langer haar wordt een toeslag van € 10 berekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De originele waarde is gecheckt op 5 november 2021. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Nazila Beauty

Bij schoonheidssalon Nazila Beauty in Utrecht zit je goed voor verschillende behandelingen die jou laten stralen. Denk bijvoorbeeld aan een verzorgende manicure met een kleurrijke Shellac als finishing touch. Of aan een gezichtsbehandeling om je huid op te frissen, een massage om lichaam en geest te ontspannen, een wimper-behandeling voor een sprekende oogopslag, definitieve ontharing met gebruik van laserstralen of een pedicure voor gezonde stappers. Bij Nazila Beauty zijn verschillende specialisten werkzaam, die ieder zijn opgeleid om jouw natuurlijke schoonheid naar voren te halen. Ook als klant kan je bij de salon terecht voor diverse beauty-workshops.