sluit
TTD Launch

Nazila Beauty

Bartoklaan 13, Utrecht

Kappersbehandeling naar keuze bij Nazila Beauty in Utrecht

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je haar wassen, knippen, verven en meer zodat je de show kan stelen met je verzorgde lokken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Kappersbehandeling naar keuze
  • Er wordt gewerkt met de producten van Keune
  • Laat je haar verzorgen in een all-round schoonheidssalon
  • Keuze uit de volgende behandelingen:
    • Wassen, knippen en droog föhnen
    • Wassen, verven, knippen en in model föhnen
    • Wassen, nano hair therapy en in model föhnen

Nano hair therapy

Deze behandeling is ontworpen om het haar te versterken. Het haar wordt ingesmeerd met een crème en dan wordt het nano-spuitpistool toegepast op het haar. Dit spuitpistool is ontwikkeld met nanotechnologie om de haarlokken te penetreren, om zo te zorgen dat het haar het product kan opnemen.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Verplicht reserveren telefonisch of via WhatsApp op 0611 179 718 of via e-mail op info@nazilabeauty.nl, o.v.v. Groupon. Het verven van het haar is alleen geldig voor haar tot de schouder, bij langer haar wordt een toeslag van € 10 berekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De originele waarde is gecheckt op 5 november 2021. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Nazila Beauty

Bij schoonheidssalon Nazila Beauty in Utrecht zit je goed voor verschillende behandelingen die jou laten stralen. Denk bijvoorbeeld aan een verzorgende manicure met een kleurrijke Shellac als finishing touch. Of aan een gezichtsbehandeling om je huid op te frissen, een massage om lichaam en geest te ontspannen, een wimper-behandeling voor een sprekende oogopslag, definitieve ontharing met gebruik van laserstralen of een pedicure voor gezonde stappers. Bij Nazila Beauty zijn verschillende specialisten werkzaam, die ieder zijn opgeleid om jouw natuurlijke schoonheid naar voren te halen. Ook als klant kan je bij de salon terecht voor diverse beauty-workshops.