Geen nieuwe meldingen

12 maanden toegang tot de online cursus ''Bitcoin en belegging'' van Internet Marketing Nederland

Kies optie

In een Notendop

Duik in de wereld van cryptocurrency en beleggen met een online cursus vanuit je luie stoel.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als het uitkiezen van broodbeleg is grote-mensen-beleggen een afweging maken tussen wat goed voor je is op korte en langere termijn. Stil je honger naar kennis over Bitcoins en beleggen met de online cursus van Internet Marketing Nederland.

De deal

  • € 29,99 voor een online cursus ‘‘Bitcoin en belegging’’ (waarde € 99)

Betaalmiddelen zoals Bitcoins worden steeds toegankelijker en met deze online cursus kan jij je vanuit je eigen huis, kantoor of café op de hoek onderdompelen in de indrukwekkende wereld van cryptocurrency. De cursus bestaat uit 2 delen: een deel over Bitcoins in het bijzonder en een deel over cryptocurrency in het algemeen. Deze complexe materie wordt door middel van video’s en afbeeldingen zo goed mogelijk aan je uitgelegd. De video’s zijn in het Engels maar worden Nederlands ondertiteld zodat het voor iedereen goed te volgen is. Deze cursus leert je ook over internetveiligheid en je krijgt een gratis e-book met beleggingstips. Tot slot maak je kennis met het meestgebruikte online boekhoudprogramma dat goed is ingericht op het gebruik van Bitcoins.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering/Bestellen/Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail. Bestellen doe je op http://academy.imnl.nl/groupon/ met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Internet Marketing Nederland

In de kennissamenleving waarin we leven is het goed om niet stil te blijven zitten, maar jezelf altijd te blijven doorontwikkelen. Internet Marketing Nederland helpt daar een handje bij door meer dan 15.000 cursussen aan te bieden, waarvan tweederde gecertificeerd is, om je verder te verrijken met kennis over uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld op het gebied van Internet Marketing Strategieën, Social Media of Google. Middels presentaties, handige tools en oefeningen ga je met de online cursussen aan de slag om je het praktijkgerichte lesmateriaal zo snel mogelijk eigen te maken.