In een Notendop
In dit door Michelin met een ster bekroonde restaurant komen 5 gangen samen om je te overweldigen, incl. een bijpassend glas wijn per gang.
Over deze deal
Vakmanschap, creativiteit, respect voor het product, een klein snufje gekte, een flinke dosis durf en oog voor detail: het zijn deze eigenschappen – en méér – die chef-koks met een zekere visie naar een hoger plan brengen. En als iemand voldoet aan deze omschrijving dan is het de met één Michelinster bekroonde Niven Kunz.
Kies uit 4 opties
- € 49,99 voor een vijfgangenmenu van de chef “All in”, incl. wijnarrangement voor 1 pers.
- € 99,99 voor een vijfgangenmenu van de chef “All in”, incl. wijnarrangement voor 2 pers.
- € 199,99 voor een vijfgangenmenu van de chef “All in”, incl. wijnarrangement voor 4 pers.
- € 299,99 voor een vijfgangenmenu van de chef “All in”, incl. wijnarrangement voor 6 pers.
Dineren in een restaurant met een uitstekende reputatie schept verwachtingen en Niven komt die moeiteloos na. Speciale aandacht is er voor groenten en kruiden die groeien in de directe omgeving. Van ontvangst tot afscheid zorgt de deskundige bediening voor een avond waar menig Bourgondiër graag aan terugdenkt, terwijl de witte brigade op de toppen van haar kunnen acteert. Aangezien men hier rekening houdt met de seizoenen zullen er in de herfst en winter andere creaties op het menu staan dan voor de lente en zomer. Bij elke gang wordt een passend glas wijn geschonken zodat de smaken nóg beter tot hun recht komen.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 070 307 7970, o.v.v. Groupon en op basis van beschikbaarheid.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes (m.u.v. het wijnarrangement). Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Restaurant Niven
Uitbater en chef Niven Kunz wist het al op jonge leeftijd: op zijn zeventiende raakte hij in de ban van de culinaire opvattingen van Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije. Na een stage werd hij door Boer aangenomen. In de keuken van de Zwolse toptent leerde Kunz het vak. Dit leverde hem op zijn vierentwintigste, toen hij werkte bij ‘t Raethuys in Wateringen, al een Michelinster op. Restaurant Niven verdiende een Michelinster.
Begin 2018 werd hij voor de vierde keer uitgeroepen tot Beste groenterestaurant van Nederland. En GaultMillau, dat Restaurant Niven 16 punten geeft, riep hem bovendien in 2011 nog uit tot Belofte van het Jaar. Lang verhaal kort: de prettige ambiance, de fijne wijnen, de bijzondere veelal met biologische ingrediënten samengestelde gerechten – alles klopt hier in het Westland.