Geen nieuwe meldingen

OMG Beautysalon

Wolphaertsbocht 449, Rotterdam

1, 3, 6 of 9 pressotherapie-behandelingen bij OMG Beautysalon in Rotterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Deze behandeling is ontwikkeld om het lichaam te reinigen en specifieke klachten te verlichten.

Wat je krijgt

 • 1, 3, 6 of 9 pressotherapie-behandelingen
 • Een elektronisch gestuurde luchtdrukmassage
 • Duur: 45 minuten

 • De behandeling is ontwikkeld om:

 • Je stofwisseling te activeren
 • De doorbloeding te verbeteren
 • Je lichaam te ontgiften
 • Je huid te verstevigen
 • Je spieren te versterken
 • Cellulite en lokale vetophopingen aan te pakken
 • Stress en vermoeidheid te verminderen

Pressotherapie:

Presso- of compressietherapie is een combinatie van luchtdrukmassage, lymfedrainage en infraroodwarmte. De behandeling is ontwikkeld om je stofwisseling te activeren, de doorbloeding te verbeteren, je lichaam te ontgiften, je huid te verstevigen, je spieren te versterken, cellulite en lokale vetophopingen aan te pakken en stress en vermoeidheid te verminderen. Tijdens de behandeling lig je op een behandelbed annex compressie-apparaat en krijg je een pak aan dat je benen, armen en buik apart van elkaar een computergestuurde luchtdrukmassage geeft. Dat pak wordt licht verwarmd en wordt volgens een patroon opgepompt waarna het weer leegloopt. Door de verschillen in druk worden je lymfen gestimuleerd om voedingsstoffen, vet en vocht af te voeren. De infraroodwarmte wordt ingezet om je vetverbranding te versnellen, spieren te ontspannen en gewrichten soepeler en flexibeler te maken.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op omginfobeautysalon@gmail.com of via WhatsApp op 06 55 14 29 24, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over OMG Beautysalon

OMG Beautysalon in Rotterdam wordt gerund door de enthousiaste schoonheidsspecialiste Natalia Melesjkina. Je kan bij haar terecht voor cryolipolyse-behandelingen, massages, ontspannende lichaamsbehandelingen, pressotherapie en cavitatie. Cavitatie wordt ook wel liposuctie zonder naalden genoemd en deze behandeling is net als de rest van het aanbod een techniek waar geen chirurgische handelingen bij komen kijken. Dat zorgt ervoor dat haar aanbod laagdrempelig is, maar niet per definitie minder effectief.

OMG Beautysalon

Spa, Gewichtsverlies