Geen nieuwe meldingen

1 of 2 opbergplanken onder de gootsteen met handdoekhouder

Onder gootsteen opslag

Tot 54% korting.
€ 49,90
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze opbergruimte onder de gootsteen heeft een geïntegreerde verchroomde metalen handdoekstang met roestvrijstalen buizen.

Product-details

  • Opslagplanken met wielen
  • Heeft 2 niveaus
  • Vergemakkelijkt de opslag van badkameruitrusting, die beoogt te beveiligen dankzij de hoekband die is ontworpen om ze op hun plaats te houden zonder het risico te vallen
  • Heeft een geïntegreerd handdoekenrek in verchroomd metaal
  • De buizen hebben een glanzende afwerking
  • Handig om onder de gootsteen te leggen, dankzij het halfronde ontwerp
  • Afmetingen 54,5 x 34 x 66,5 cm

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.