sluit
TTD Launch

Interplein

Online cursus Spaans voor beginners via Interplein

Kies optie

In een Notendop

Met deze online beginnerscursus Spaans bepaal je zelf het tempo waarin je leert.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Online cursus Spaans voor beginners
  • De cursus is volledig in het Nederlands (en uiteraard in het Spaans)
  • Je ontvangt een cursusboek met onder andere quizzen, geluidsfragmenten, helder uitgelegde theorie blokken en praktische opdrachten
  • Daarnaast kan je met je vragen altijd terecht bij jouw persoonlijke docent Spaans, via mail en ook heel makkelijk per WhatsApp
  • Het lesmateriaal bedraagt circa 40 tot 60 uur en je hebt een jaar toegang

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30/06/2023. Na inwisseling heb je 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: online inwisselen op https://interplein.org/groupon-taalcursus/, bekijk de inwissel instructies op je groupon.
Meer info: na inwisseling is terugbetaling niet meer mogelijk. Niet te gebruiken in combinatie met andere acties op de website van Interplein. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Interplein

Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot Design Expert en van Bloggen & E-mail expert tot Voedingsexpert. De meeste aangeboden trainingen zijn Nederlandstalig en een deel is Engelstalig. Stichting Gezondheid Nederland biedt bijvoorbeeld ook verschillende cursussen aan op Interplein en is in 2019 uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorieën Vitaliteit & Gezondheid en Human Resource. Qua kwaliteit zit het hier dus wel snor.