1 of 2 ontspannende teenscheiders gemaakt van siliconengel, inclusief verzending

1 of 2 ontspannende teenscheiders

€ 17,50
€ 6,50
63% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze ontspannende teenscheiders gemaakt van siliconengel, passen zich aan de vorm van de voeten aan en helpen de teenhouding te corrigeren.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door LG-Expro

  • Zachte en aangename aanraking
  • Kan worden opgewarmd of gekoeld
  • Reinig met lauw water en neutrale zeep
  • Bevat twee verdelers: één voor elke voet
  • Materialen: siliconengel
  • Afmetingen: 8,6 x 3,6 x 2,5 cm

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Shop Story van 25.05.2022.
Meer info: Producten verkocht door LG-Expro. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: serviceclients@shop-story.fr. Geregistreerd adres: 8 Rue du Vercors26540 Mours Saint EusèbeFR.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.