Orthopedische matrastopper, incl. verzendkosten

Orthopedische matrastopper

80+ gekocht
€ 519
€ 44
92% korting
Verzendkosten: Vrij
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze orthopedische matrastopper is geclassificeerd als stevige ondersteuning.

Product-details

Zorg dat je adres en mobiele telefoonnummer op de betaalpagina up-to-date zijn.

Groupon biedt deze matrastoppers aan, gedistribueerd door Phoenix Srl

 • Model: ortopedische MED TP
 • Type: matrastopper in HR-waterschuim
 • Bevestiging aan de matras met 4 elastische banden
 • Kern: 100% HR-waterfoam (hoge veerkracht)
 • Dikte HR waterschuim: ca. 5 cm
 • Afneembare hoes: ja
 • Certificering: Oeko-tex standaard 100 klasse 1 (ook geschikt voor baby’s) voor de gebruikte materialen zoals: stof, waterschuim
 • Geproduceerd in Italië
 • Garantie: 20 jaar
 • Voering: ademende stretchstof met Greenfirst en SilverSafe
 • Machinewasbaar op 60 °C
 • Verpakking: vacuüm verpakt en vervolgens opgerold met drievoudig verzegeld stofdicht nylon en extra beschermend karton, klaar om te versplinteren bij een botsing, waardoor het product zelf wordt beschermd. Deze procedure wordt mogelijk gemaakt door de hoge kwaliteitsstandaard van de niet-vervormbare materialen, om bijna totale hygiëne en de grote wendbaarheid te behouden die nodig zijn tijdens de fasen van transport en positionering op de vloer van de kamer.

De koerier zal waarschijnlijk via sms contact met je opnemen om een bezorgafspraak te regelen: zorg ervoor dat je MOBIELE NUMMER (geen vast nummer omdat je een afspraak maakt via sms) in je Groupon-account actueel is.

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij van .
Meer info: Producten verkocht door Phoenix SRL. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: cs-gr@phoenixbed.it. Geregistreerd adres:
Via Maestri Del Lavoro 33Forlì, Forlì 47122IT.

Verzegelde producten kunnen niet worden teruggestuurd als de verzegeling verbroken is, tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die dit product hebben gekocht. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die het product hebben gekocht.
J
JOS
7 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 17, 2022
Top