Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Pak van 10 wegwerpmaskers voor je gezicht

Wegwerpmaskers voor je gezicht

1.000+ gekocht
€ 15,98
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze wegwerp gezichtsmaskers zijn gemaakt met drie lagen om bescherming te bieden voor zowel jezelf als je omgeving.

Product-details

De mondkapjes die Groupon aanbiedt, zijn niet vervaardigd volgens de specificaties van beschermende uitrusting die vereist is voor gebruik in klinische omgevingen.

  • 3-laags constructie
  • Elastische elastieken voor de oorschelpen
  • Kleur: zwart
  • Verzonden in een vacuüm verzegelde verpakking voor maximale hygiëne

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.