sluit
TTD Launch

Perfect You Skin Clinic

4 locaties

Gezichtsbehandelingen met 24k goud bij Perfect You Skin Clinic

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 29-3.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Huidverjongende behandeling van 45-60 minuten met bindweefselmassage, infrarood en masker met collageen, hyaluronzuur en goud.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 59,99 voor 1 gezichtsbehandeling met 24k goud (waarde € 149)
  • € 169,99 voor 3 gezichtsbehandelingen met 24k goud (waarde € 447)

Voor de behandeling begint wordt je gezicht gereinigd met een milk en tonic. Daarna krijg je een vacuüm bindweefselmassage om afvalstoffen af te voeren en de doorbloeding te versnellen. Hierna wordt de huid 25 minuten lang verwarmd met een infraroodlamp. Dan is het tijd voor een masker met 24 karaat goud. In dit masker zit ook collageen en hyaluronzuur. Beide lichaamseigen stoffen. Collageen is bedoeld voor huidverstrakking en hyaluronzuur om rimpels op te vullen. Ook wordt de huid nog gevoed met vitamine A en C. Mensen die gevoelig zijn voor goud kunnen wat roodheid van de huid krijgen. Dit trekt binnen paar uur weg. De behandeling duurt in totaal 45-60 minuten. 

Perfect You Skin Clinic

Perfect You Skin Clinic heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van medische en esthetische behandelingen en werken met geavanceerde apparatuur. Je kan hier terecht voor o.a. IPL en tandenbleken, en dus ook voor huidverjonging.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren verplicht telefonisch op 073 203 2719 (voor de locatie Den Bosch) of 085 401 3586 (voor de locatie Eindhoven), o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Perfect You Skin Clinic