sluit
TTD Launch

Perfect You Skin Clinic

4 locaties

1, 3 of 6x buikwandcorrectie met laser bij Perfect You Skin Clinic

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 21-3.
Code toepassen

In een Notendop

Werk buikvet weg met een innovatieve behandeling op basis van infrarood, radiofrequentie en massage.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 59,99 voor 1x buikwandcorrectie met laser (waarde € 125)
  • € 169,99 voor 3x buikwandcorrectie met laser (waarde € 375)
  • € 329,99 voor 6x buikwandcorrectie met laser (waarde € 750)

Bij de buikwandbehandeling wordt je huid 30 minuten lang behandeld met een toestel dat een combinatie van infrarood laser, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en een mechanische massage geeft. De bedoeling is om de doorbloeding te stimuleren, de huid elastischer te maken en het vetweefsel te behandelen tot 5 mm diepte. Zo werkt de buikwandcorrectie naar huidverstrakking door een hogere zuurstofopname en versnelde stofwisseling. Het vacuüm mobiliseert het huidweefsel en de rollen zorgen voor een diepe massage die lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert.

Een kuur bestaat in principe uit 6 tot 8 behandelingen. Gemiddeld zijn de eerste resultaten na 4 behandelingen waarneembaar. De behandeling wordt afgeraden bij zwangerschap, huidkanker, pacemaker of huidaandoeningen.

Perfect You Skin Clinic

Bij Perfect You Skin Clinic werkt uitsluitend medisch opgeleid en gecertificeerd personeel. Ze hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van medische en esthetische behandelingen en werken met geavanceerde apparatuur. Je kan hier terecht voor o.a. IPL en tandenbleken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen en carnaval).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 073 203 2719 (voor de locatie Den Bosch) of 085 401 3586 (voor de locatie Eindhoven), o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Perfect You Skin Clinic