sluit
TTD Launch

AJ -FIT

Laakweg 19, Den Haag Netherlands

3-7 lessen personal training van 60 minuten bij AJ -FIT Den Haag

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode SITESALE. Eindigt 28-5.
Code toepassen

In een Notendop

Go hard or go home, volg deze privélessen die bestaan uit oefeningen met hoge intensiteit om je lichaam en leven te kunnen veranderen.

Over deze deal

  • Personal training
  • 1 op 1 training met een personal trainer die kan helpen en begeleiden bij het afvallen, het kweken van spiermassa en het opbouwen van conditie
  • Sportoefeningen met hoge intensiteit
  • Duur: 60 minuten per les
  • Kom 3, 5 of 7 keer langs
  • Geldig voor 1 persoon
  • Vlakbij het centrum, tegenover de Laakmolen in Den Haag

Deal-Voorwaarden

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 16.00 uur en woensdag en vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur (m.u.v. feestdagen). Verplicht minimaal 8 uur van tevoren reserveren via WhatsApp op 0654 223 848, o.v.v. Groupon. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Je groupon is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Na de eerste les, moeten de overige lessen binnen de 3 maanden tijd worden gedaan. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over AJ -FIT

7 jaar ervaring in de fitnessindustrie en 3 jaar in personal training: bij AJ -FIT kunnen ze je helpen je doelen te behalen en je zelfvertrouwen te laten groeien. Op hun locatie in Den Haag helpen ze je met fitness, Pilates en personal training, maar ook met voedingsadvies. AJ -FIT heeft van alles in huis om jou op weg te helpen naar een gezondere levensstijl.