Geen nieuwe meldingen

Pijnappel ballonvaarten

Unieke luchtballonervaring inclusief zelf vliegen voor 5 tot 7 personen

Kies optie

In een Notendop

Met een klein groepje vrienden en een instructeur ga je de lucht in, waarna je zelf ook een tijdje mag vliegen.

Over deze deal

De deal

  • € 999,99 voor een unieke luchtballonervaring, inclusief zelf vliegen, voor 5 tot 7 personen (waarde € 1.750)

Met een klein gezelschap stap je in een luchtballon voor een unieke ervaring. Terwijl je door de wind wordt meegevoerd geniet je van het uitzicht op mens en wereld. Je mag zelf de ballon even besturen, onder begeleiding van de professionele instructeur, iets om later over op te scheppen tegen je vrienden. Omdat het in de mand koud kan worden kan je je het beste warm aankleden. Wanneer de vaart in de wintermaanden plaatsvindt, krijg je een kopje chocolademelk om je warm te houden. Wanneer je veilig geland bent, volgt er een champagnedoop om de ballonvaart te vieren. Je krijgt een mooi certificaat om mee naar huis te nemen. Inclusief de voorbereidingen zal de vaart zo’n 4 uur duren en je wordt weer afgezet bij de plek van vertrek.

Pijnappel ballonvaarten

Pijnappel ballonvaarten in Apeldoorn organiseert sinds 1994 onvergetelijke vaarten voor particulieren en mensen uit het bedrijfsleven. Ze streven ernaar om van elke ballonvaart een feestje te maken. Er passen max. 7 personen in een mandje zodat iedereen optimaal kan genieten. Het materiaal dat ze gebruiken is van topkwaliteit, modern en voldoet aan zéér strenge normen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: geen (deel)restitutie mogelijk
Reserveren: verplicht via e-mail op pijnappelballonvaarten.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: minimum lengte 1 meter. Minimaal 5 en maximaal 7 personen per ballonvaart. Bij slecht weer wordt de ballonvaart verzet naar een andere datum. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pijnappel ballonvaarten