sluit
TTD Launch

AJ -FIT

Laakweg 19, Den Haag Netherlands

3-7 lessen Pilates van 45 minuten bij AJ -FIT in Den Haag

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen

In een Notendop

Werk aan je flexibiliteit, lichaamshouding en balans terwijl je allerlei vloeiende oefeningen probeert te doen op de mat.

Over deze deal

  • Pilates-les
  • Duur: 45 minuten per les
  • Geldig voor 1 persoon
  • Kom 3, 5, 7 keer langs
  • Vlakbij het centrum, tegenover de Laakmolen in Den Haag

Pilates

Pilates zou je kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. Het richt zich op een betere en bewustere lichaamshouding, om blessures te voorkomen en stress te verminderen. Door het beoefenen van deze sport werk je bewust aan een goede balans tussen lichaam en geest. Het is een work-out om je spieren te versterken en te rekken.

Deal-Voorwaarden

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Verplicht minimaal 8 uur van tevoren reserveren via WhatsApp op 0654 223 848, o.v.v. Groupon. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Je groupon is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Na de eerste les, moeten de overige lessen binnen de 3 maanden tijd worden gedaan. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over AJ -FIT

7 jaar ervaring in de fitnessindustrie en 3 jaar in personal training: bij AJ -FIT kunnen ze je helpen je doelen te behalen en je zelfvertrouwen te laten groeien. Op hun locatie in Den Haag helpen ze je met fitness, Pilates en personal training, maar ook met voedingsadvies. AJ -FIT heeft van alles in huis om jou op weg te helpen naar een gezondere levensstijl.