Geen nieuwe meldingen

Plopsaland De Panne

De Pannelaan 68, De Panne/La Panne

Entreeticket Plopsaland De Panne

Kies optie

In een Notendop

Bezoek het lichtfestival op de Big & Betsy Hoeve en draai rondjes op de ijspiste of in één van de andere attracties tijdens ‘Winter Magic’.

Over deze deal

  • Entreeticket voor Plopsaland De Panne
  • Plopperdeplop naar: De Pannelaan 68, De Panne, België
  • Geldig t/m 5 januari 2020
  • Het ticket is geldig voor een volwassene of kind vanaf 1 meter lang
  • Kindertickets koop je ter plekke aan de kassa of vooraf online

  • Geniet van ‘Winter Magic’ in Plopsaland waarbij het park wordt omgetoverd in een magisch winterlandschap
  • Verheug je op betoverende lichtjes, honderden kerstbomen en kleurrijke kerstballen, knisperende kampvuren, warme chocomelk en een magische ijspiste
  • Vanaf 21 december 2019 kan je de Winterparade bewonderen met tal van kerstfiguren
  • En ontmoet je favoriete acteurs van Nachtwacht en #LikeMe tijdens de Ketnet Kerst Nocturnes van 26 t/m 30 december 2019
  • Natuurlijk kan je ook in de reguliere attracties, zoals Dino Splash of Anubis The Ride

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Plopsaland De Panne t/m 5 januari 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 100 cm lang. Tickets voor kinderen van 85 cm tot 1 meter lang kosten € 11,50. Uitsluitend geldig voor voor Plopsaland De Panne, niet voor één van de andere Plopsa-parken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Plopsaland De Panne (BE)

Pretpark Plopsaland De Panne vind je, zoals de naam al doet vermoeden, in De Panne - België. Hier ben je aan het avontuurlijke adres voor een dag vol pret en plezier voor het hele gezin. Het park bestaat uit meer dan 50 attracties, van een achtbaan met een topsnelheid van 90 km/u tot de paardenmolen van Samson & Gert en een doorloopweide met geitjes en andere boerderijdieren. Zoek de spanning op in de spectaculaire achtbanen Anubis The Ride en Heidi The Ride of kies voor rustigere attracties zoals De Konijntjes of Het Bos van Plop. Hoewel je je met alle verschillende attracties al met gemak een dag kan vermaken zijn er ook nog diverse shows met helden bekend van Studio 100-programma's. Denk bijvoorbeeld aan de vrolijke Bumba Show en meet & greets met o.a. Mega Mindy en Mega Toby. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met diverse restaurants, en bij minder weer vermaak je je met de verschillende indoorattracties.