Geen nieuwe meldingen

6 of 11 nummers Plus Magazine, je abonnement stopt automatisch

Beperkte tijd beschikbaar!
50+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Plus Magazine verschijnt elke maand en bevat een schat aan boeiende artikelen over uiteenlopende onderwerpen voor levenslustige 50-plussers.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Plus Magazine verschijnt elke maand en bevat een schat aan boeiende artikelen over uiteenlopende onderwerpen voor levenslustige 50-plussers.

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor 6 nummers Plus Magazine (waarde € 32,10)
  • € 24,99 voor 11 nummers Plus Magazine (waarde € 58,85)

Een half jaar (6 edities) of een heel jaar (11 edities) Plus Magazine in de bus, waar je ook woont in Nederland. Het abonnement stopt na de looptijd automatisch.

Bestel vóór 1e nummer op
18 januari 25 januari
15 februari 22 februari
15 maart 22 maart
12 april 29 april
17 mei 24 mei
14 juni 21 juni (dubbel nummer)
16 augustus 23 augustus
13 september 20 september
18 oktober 25 oktober
15 november 22 november
13 december 20 december

Over Plus Magazine

Plus Magazine meldt trots dat het inmiddels elke maand door 1 miljoen mensen wordt gelezen. Het tijdschrift richt zich op 50-plussers en ieder nummer bevat ruim 200 pagina’s met artikelen over diverse onderwerpen: geldzaken, boeiende columns, gezondheidstips, reisverhalen, cultuurtips, ideeën voor huis en tuin en nog veel meer.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke maand verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Plus Magazine

Senior Publications Nederland is behalve de uitgever van Plus Magazine en G-Geschiedenis ook de drijvende kracht achter een heleboel informatieve websites over ouderen, gezondheid en recreatief fietsen. Verder geven ze ook specials en praktische gidsen uit die zich richten op 50-plussers.