sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

23 locaties

Waardebonnen van € 500 - € 700 voor een LPG-installatie in je benzineauto bij Prins Autogassystemen

Kies optie

In een Notendop

Bespaar op je brandstofkosten en help het milieu terwijl je je investering terugverdient.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
R
Rob
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 12, 2021
Ik heb de Prince LPG instatlatie door Peter Mink in breda laten inbouwen. Bij de eerste afspraak wordt direct samen gekeken wat de mogelijk en onmogelijkheden zijn voor het inbouwen. Nam er ook ruim de tijd voor. Tijdens het inbouwen stuurde Peter verschillende foto's van hoe het inbouwen voorderde. (Stukje extra service wat zeer gewaardeerd werd) Als er zich iets voordeed wordt direct contactgelegd door Peter om te overleggen hoe verder. Bij het afhalen van de auto wordt ook door Peter ruim de tijd genomen en na alles samen nageken te hebben zelfs samen een proefritje gemaakt. Zou ik Peter Mink en Prince LPG instalatie aanbevelen JA zeker ook al kost een Prince LPG iets meer maar daar krijg je zeker kwaliteit voor terug. Ik rij zelf een Peugeot 3008 en voel geen verschil tussen rijden op benziene of op LPG. Zeer tevrede klant dus !!!!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
juni 3, 2021
Professioneel en kundig. klein puntje van kritiek is dat er te weinig koelvloeistof in de auto zat bij wegrijden. kwam ik thuis pas achter.
S
Suzan
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 28, 2021
Top
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
april 21, 2021
Cok iyi bir sistem

Over deze deal

Er zijn nogal wat prettige manieren om je milieubewust te verplaatsen: lopen, dromen, lopend dromen en een auto die wordt aangedreven door een alternatieve brandstof. Loop of rijd met een droom van een waardebon voor een Autogas LPG installatie in je auto naar Prins Autogassystemen.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een waardebon van € 500 voor installatie bij een 3-4 cilinder auto
  • € 54,99 voor een waardebon van € 600 voor installatie bij een 5 cilinders auto
  • € 59,99 voor een waardebon van € 700 voor installatie bij een 6 cilinders auto

Je krijgt een waardebon voor de installatie van een G3-systeem, waardoor je benzineauto voortaan ook op LPG kan rijden. De getrainde en gekwalificeerde inbouwspecialisten van Prins Autogassystemen hebben maar één missie: zorgen dat de inbouw zorgvuldig gebeurt, zodat je auto lang meegaat en je rijplezier optimaal blijft. 

Niet alleen aan de pomp merk je het prijsverschil van de brandstof van ongeveer 1 euro per liter met een auto die op benzine rijdt: door de G3-regeling ( een korting van gemiddeld zo’n 317 euro per jaar op de houderschapsbelasting voor automobilisten die een LPG installatie hebben) is op gas rijden nu nóg voordeliger. LPG is minder belastend voor het milieu, want de CO2-uitstoot is gemiddeld 10-15% lager dan bij benzine en de uitstoot van fijnstof zelfs tot wel 95% lager. Na het plaatsen krijg je 3 jaar garantie op je nieuwe LPG installatie.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: gasinstallatie voor een 3-4 cilinder kost € 1.999, hiervoor moet je met je groupon nog € 1.499 bijbetalen. Gasinstallatie voor een 5 cilinder kost € 2.250, hiervoor moet je met je groupon nog € 1.650 bijbetalen. Gasinstallatie voor een 6 cilinder kost € 2.450, hiervoor moet je met je groupon nog € 1.750 bijbetalen.
Reserveren: verplicht via e-mail op sales@prinsautogas.com, o.v.v. Groupon..
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor auto’s met een benzine motor. Niet geldig voor direct injectie benzinemotoren. Bij turbo uitvoeringen of in het geval van speciale wensen, anders dan standaard, kunnen er extra kosten worden gerekend. Geef bij de reservering de gegevens van je auto en je voorkeur van het inbouwstation aan. Je wordt teruggebeld voor een afspraak. Kijk voor een overzicht van inbouwstations op gr.pn/TwYQ0p. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Prins Autogassystemen

Prins Autogassystemen met vestigingen door heel Nederland werkt inmiddels al ruim 30 jaar aan kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen. Deze duurzame ondernemer doet dit niet alleen om zijn klanten zuiniger en bewuster te laten rijden, maar ook om de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen.