sluit
TTD Launch

Print Duurzaam

Waardebon van € 50 of € 100 te besteden aan alle inktcartridges + toners bij Print Duurzaam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen

In een Notendop

Print Duurzaam is een bedrijf dat een breed assortiment heeft en veelal gerecyclede producten aanbiedt.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Een goed functionerende printer is absoluut geen overbodige luxe, immers zouden scripties dan echt een lijdensweg worden en zou de e-ticket nog geen plekje in de Dikke van Dale veroverd hebben. Zorg dat je altijd alles op milieuvriendelijke wijze uit kan printen met een waardebon te besteden aan het volledige assortiment van Print Duurzaam.

Kies uit de volgende opties

  • € 24,95 voor een waardebon van € 50
  • € 49,95 voor een waardebon van € 100

Deze waardebon is te besteden aan alle cartridges en toners van het assortiment van Print Duurzaam. Print Duurzaam heeft producten voor alle grote merken zoals HP, Brother, Epson en Canon. Bijna alles wat ze aanbieden is vervaardigd uit recyclet materiaal. Ondanks dat het wordt hergebruikt heeft dit geen invloed op de printkwaliteit, het enige smetje is dan het foutpercentage wellicht wat groter is dan bij originele cartridges.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per bestelling te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten van € 5,95. Deze betaal je rechtstreeks aan Printduurzaam. Je kan de groupon ook gebruiken om de verzendkosten te betalen. Geen (deel)restitutie mogelijk.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel binnen 3 maanden na aankoop van je groupon je inkt cartridges en toners. Bestellen doe je op http://printduurzaam.nl, met gebruik van je groupon-codes. Bestellingen vóór 20.00 uur wordt de volgende werkdag bezorgd.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Print Duurzaam

Print Duurzaam is een bedrijf dat een breed assortiment heeft. Ze hebben de milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en bieden veelal gerecyclede producten aan. Mocht je onverhoopt problemen ondervinden met één van de producten dan wordt dit kosteloos vervangen. Ze verzekeren je namelijk van 100% kwaliteitsgarantie.