Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Fotoboek met fotokaft in A4- of A5-formaat via Printerpix

Kies optie

In een Notendop

Vul 20, 40 of 60 pagina’s met je leukste foto’s en personaliseer je fotoboek in A4- of A5-formaat met verschillende kleuren en thema’s.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Sandratop reviewer nuttige reviewer
69 beoordelingen53 beoordelingen
januari 17, 2022
Prima album voor weinig geld. Netjes verpakt, levering nog vrij vlot ook!
P
Peter
6 beoordelingen2 beoordelingen
januari 17, 2022
ik heb het vorige week besteld , dat ging moeizaam (kan ook aan mij liggen) het duurt beetje lang voordat het gelevert wordt , dat is iig jammer
H
Hannettatop reviewer
8 beoordelingen8 beoordelingen
januari 5, 2022
Het was een vreselijk gedoe om de bestelling af te ronden, omdat we de verzendkosten van €8,90 uiteindelijk na vele pogingen alleen konden betalen met de Visa kaart….
replied
View Comment +
M
Maarten
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 31, 2021
Belabberde klantenservice (in het Engels)
replied
View Comment +
J
Julie
3 beoordelingen3 beoordelingen
december 11, 2021
Service was helpful. We had some problems using the Groupon code for multiple orders but our problem was handled in a timely friendly manner. Thanks! The photo books are beautiful.
J
Julie
3 beoordelingen3 beoordelingen
december 11, 2021
Service was helpful. We had some problems using the Groupon code for multiple orders but our problem was handled in a timely friendly manner. Thanks! The photo books are beautiful.
B
Barbara
9 beoordelingen4 beoordelingen
december 10, 2021
Onhandig programma. Opeens waren halverwege mijn foto's verdwenen. Communicatie hierover zeer moeizaam. Beide albums werden beschadigd geleverd. Op een klacht hierover is niet gereageerd. Ik kreeg alleen een algemene mail waaruit bleek dat ze mijn mail niet eens goed gelezen hadden. GEEN AANRADER, NIET DOEN!!
replied
View Comment +
D
Deborah
3 beoordelingen2 beoordelingen
december 10, 2021
Niet goed! Als je wilt betalen kan dat alleen met credit card. Ik liep vast in het betaalgedeelte, hulp gezocht via chat. Bijna uur zitten wachten en nog niet geholpen met het antwoord
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Je eigen gepersonaliseerde fotoboek met fotokaft
  • Formaat: A5 (21 x 15 cm) of A4 (30 x 21 cm)
  • Met 20, 40, of 60 pagina’s

  • Sluitertijd van de deal: 31 januari 2022
  • Flitsend snel vormgeven met online sjablonen, maskers en clipart
  • Exclusief verzendkosten - zie voorwaarden

Deal-Voorwaarden

Als u meer hulp nodig heeft bij het inwisselen, kunt u onze Printerpix Faqs bekijken.

Na invoering van nieuwe beperkende maatregelen door de regering van het Verenigd Koninkrijk, om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kan levering van dit product vertraging oplopen.

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2022.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 8,95, online te betalen aan Printerpix.
Hoe je groupon te gebruiken: plaats je bestelling bij http://printerpix.nl/groupon/ en vul je groupon-code in in het daarvoor bestemde veld op de website.
Levering: binnen circa 12 werkdagen.
Meer info: je product wordt geleverd door Printerpix. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Printerpix via e-mail op helpen@printerpix.nl óf telefonisch op 0176 775 647, o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Printerpix

Printerpix is een webshop waar je terecht kan met al je fotowensen. Zo personaliseer je in een handomdraai o.a. kalenders, canvas muurschilderingen, fotocadeaus, verjaardagskaarten en metalen afdrukken. Denk bijvoorbeeld aan het vereeuwigen van je vakantiefoto's, babyfoto's of familieherinneringen. Met behulp van de cadeau-sjablonen, babythema's, clip-art en vakantie-stijlgidsen maak je al in 5 minuten een fotoboek. Leuk als kado voor kinderen, ouders, vrienden of zelfs huisdieren of voor op speciale gelegenheden zoals een jubileum, bruiloft of babyborrel. Printerpix heeft meer dan 35 jaar ervaring en een eigen ontwerpteam dat je kan helpen bij vragen.