Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Huisdierdeken met foto via Printerpix

Kies optie
Promotie eindigt in:00:45:40

In een Notendop

Maak het leven van je huisdier nog nét iets comfortabeler met een zachte fleecedeken met een foto naar keuze erop.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Cora
1 beoordelingen1 beoordelingen
1 dag geleden
Eerst problemen dat mijn voucher (gekocht bij Groupon) niet werd geaccepteerd. Deze was volgens hun site verlopen terwijl ik hem net gekocht had. Na diverse chatsessies uiteindelijk toch gelukt. Ik vond het lastig om mijn kalender voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk na diverse pogingen m.b.v. mobiel én computer het voor elkaar gekregen en kunnen bestellen. Bij terugkijken na enkele dagen via mijn account miste de kalender foto’s en was dus niet zoals besteld. Opnieuw schrikken en contact gehad. Opnieuw netjes geholpen. Nu ontvangen, precies zoals gemaakt, het ziet er netjes uit. Wel teleurgesteld dat de bladen op twee kanten bedrukt zijn. Dit verwacht ik niet van een jaarkalender. Dus niet elke maand apart op een eigen blad afgedrukt, dit vind ik jammer.
E
Etop reviewer
33 beoordelingen12 beoordelingen
oktober 7, 2021
Top
J
Jootjetop reviewer
7 beoordelingen6 beoordelingen
september 25, 2021
Ik vond de betaling stroef omdat IDeal niet werkte em daardoor naar buitenland moest bellen. Dus de kosten gaan dan weer omhoog. De aflevering was perfect verpakt en best snel.
M
Marijke
9 beoordelingen4 beoordelingen
september 6, 2021
Ik ondervond problemen bij het afrekenen. ideal betalen scheen niet te werken…. Ook de vouchercode van Groupon werd niet meer geaccepteerd. Maar een geduldige medewerker van hen, waar wij het contact mee hadden, heeft het Goed opgelost. Wij danken hem, Griffin, hiervoor.
H
Herman
4 beoordelingen4 beoordelingen
augustus 19, 2021
goed
M
marjantop reviewer
43 beoordelingen18 beoordelingen
juli 28, 2021
goed
E
Esther
5 beoordelingen3 beoordelingen
juli 19, 2021
Snelle levering al1 ideal betaling pakt tie niet dus cc gebruiken
L
Laura
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 12, 2021
Ik heb al tientallen fotoboeken gemaakt via Printerpix. Ik vind het erg makkelijk om het met de online software een boek in elkaar te zetten. Helemaal top!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • 1 of 2 zachte dekens voor je huisdier
 • Gepersonaliseerd met jouw foto erop
 • Kies voor één foto óf maak een collage van meerdere foto’s
 • Voeg tekst toe en pas de foto aan

 • Bestel uiterlijk 30 augustus 2022
 • Verkrijgbaar in de volgende formaten:
  • klein: 51 x 63 cm
  • medium: 76 x 102 cm
  • groot: 127 x 152 cm
  • XL: 152 x 203 cm
 • Keuze uit een normale deken of premium (extra zachte) deken

Deal-Voorwaarden

Als u meer hulp nodig heeft bij het inwisselen, kunt u onze Printerpix Faqs bekijken.

Na invoering van nieuwe beperkende maatregelen door de regering van het Verenigd Koninkrijk, om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kan levering van dit product vertraging oplopen.

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2022.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 6,99 voor 1 deken en € 8,99 voor 2 dekens (online te betalen aan Printerpix).
Hoe je groupon te gebruiken: online inwisselen op printerpix.nl/redemption, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Levering: binnen circa 15 werkdagen.
Meer info: je product wordt geleverd door Printerpix. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Printerpix, via e-mail op redemptions@printerpix.nl, o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Printerpix

Printerpix is een webshop waar je terecht kan met al je fotowensen. Zo personaliseer je in een handomdraai o.a. kalenders, canvas muurschilderingen, fotocadeaus, verjaardagskaarten en metalen afdrukken. Denk bijvoorbeeld aan het vereeuwigen van je vakantiefoto's, babyfoto's of familieherinneringen. Met behulp van de cadeau-sjablonen, babythema's, clip-art en vakantie-stijlgidsen maak je al in 5 minuten een fotoboek. Leuk als kado voor kinderen, ouders, vrienden of zelfs huisdieren of voor op speciale gelegenheden zoals een jubileum, bruiloft of babyborrel. Printerpix heeft meer dan 35 jaar ervaring en een eigen ontwerpteam dat je kan helpen bij vragen.