Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code NICHOLAS en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Pro11 inlegzolen voor diabetische voeten, incl. verzending

Pro11 inlegzolen diabetici

€ 8,99
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze Pro11 therapeutische diabetische inlegzolen zijn ontworpen voor mensen met diabetes, artritis of andere aandoeningen.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Pro11 Ltd

 • De therapeutische Pro11-inlegzolen voor diabetische voeten zijn ontworpen voor mensen met diabetes, artritis of andere aandoeningen die gevoelige voeten veroorzaken
 • Gebouwd met een combinatie van multi-dichtheid materialen, bieden deze zolen uitstekende veerkracht, demping en schokabsorptie
 • Deze Pro11-zolen zijn ontworpen om te passen in traditionele schoenen en zijn ook ontworpen om het lossen van het middenvoetgebied te vergemakkelijken
 • Deze inlegzolen zijn ontworpen om de gemiddelde drukpieken op de plaats van neuropathische ulceratie te verminderen
 • Te knippen op maat en breedte
 • Materiaal: polyrethaan
 • Afmetingen
  • Klein: 28 x 9 cm
  • Groot: 31,2 x 10 cm

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Producten verkocht door Pro11 Ltd. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: support@pro11wellbeing.co.uk. Geregistreerd adres:
Unit 5 Healey New Mills, Healey Road, WF5 8NF Ossett West Yorkshire, GB.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.