Geen nieuwe meldingen

Professioneel verfspuitsysteem van Total Painter

Verfspuitsysteem

30+ gekocht
€ 55,95
Uitverkocht

In een Notendop

Met dit eenvoudige en praktische spuitsysteem kan je met verschillende kleuren schilderen en verschillende soorten verf gebruiken.

Product-details

  • 900 W motor
  • Total Painter is een geavanceerd verfpistool dat in een minimum van tijd professionele resultaten oplevert
  • Vul de verfcontainer, schakel het apparaat in en druk op het pistool
  • Alle schilderklussen zijn nu een kinderspel

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.