sluit
TTD Launch
The deal you have selected is not available

Rebound Your Mind

Willem de Zwijgerlaan 69, Amsterdam

Sportmassage of hot stone massage van 60 of 90 minuten bij Rebound Your Mind in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Laat lichaam en geest in ontspannen staat brengen met een relaxte hot stone massage of stevige sportmassage voor/na sportieve inspanning

Over deze deal

  • Sportmassage of hot stone massage
  • Van 60 of 90 ontspannende minuten
  • Geldig bij de vestiging in Amsterdam

Sportmassage

Deze stevige massage ontspant de spieren voor of na sportieve inspanning, om blessures te voorkomen of pijn door blessures te verlichten. De massage bevordert de bloedcirculatie en ontspanning in lichaam en geest.

Hot stone massage

Deze volledige lichaamsmassage is puur gericht op ontspanning. De warmte van de stenen werkt door op het zenuwstelsel, met als doel stress uit lichaam en geest te verdrijven en deze in relaxte staat te brengen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Over Rebound Your Mind

Blokkades, blessures en spanningen; iedereen heeft er weleens mee te maken en Rebound Your Mind helpt je er graag vanaf. Bij de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Bergen op Zoom kan de linkerhelft van Nederland terecht voor een behandeling. Denk aan sportmassages om je lichaam voor te bereiden op of te kalmeren na sportieve inspanning. Of wat dacht je van een ontspannende hot stone massage om lichaam en geest in relaxte staat te brengen. Verder staat Rebound Your Mind voor je klaar om je te begeleiden in het aanpassen van slechte gewoontes; denk aan weinig beweging gedurende de dag of een werkhouding die pijnklachten kan opleveren op de lange termijn. Rebound Your Mind geeft advies om gezonde gewoontes aan te leren en brengt lichaam en geest graag tot ontspanning met gebruik van verschillende massages.

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig op donderdag en zaterdag bij de vestiging in Amsterdam (m.u.v. feestdagen). Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als cadeau. Boek minimaal 24 uur van tevoren via de Groupon Bookingtool op groupon.nl/reservations. Annuleer minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Rebound Your Mind Amsterdam

Blokkades, blessures en spanningen; iedereen heeft er weleens mee te maken en Rebound Your Mind helpt je er graag vanaf. Bij de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Bergen op Zoom kan de linkerhelft van Nederland terecht voor een behandeling. Denk aan sportmassages om je lichaam voor te bereiden op of te kalmeren na sportieve inspanning. Of wat dacht je van een ontspannende hot stone massage om lichaam en geest in relaxte staat te brengen. Verder staat Rebound Your Mind voor je klaar om je te begeleiden in het aanpassen van slechte gewoontes; denk aan weinig beweging gedurende de dag of een werkhouding die pijnklachten kan opleveren op de lange termijn. Rebound Your Mind geeft advies om gezonde gewoontes aan te leren en brengt lichaam en geest graag tot ontspanning met gebruik van verschillende massages. Ben je enthousiast over de behandeling en wil je dit overbrengen op anderen? Dan kan je deelnemen aan een 2-daagse stress release training. Hier leer je hoe je de behandeling aan anderen kan geven en hoe je het bij jezelf kan toepassen.