Geen nieuwe meldingen

Rondvaart in Amsterdam: vaar 60 minuten door de wereldberoemde grachten met Rederij Lovers

Beperkte tijd beschikbaar!
Wordt veel gekocht!
Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Glijd ongeveer een uur gemoedelijk door de fameuze grachtengordel en leer zo de hoofdstad op een ontspannen manier kennen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
K
Kim
5 beoordelingen4 beoordelingen
juni 12, 2020
Prima

Wat je krijgt

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Rondvaart over de grachten door de historische binnenstad
  • Gratis wifi & GPS-audiogids in 19 talen
  • Die je veel interessants weet te vertellen over de statige grachtenpanden en geschiedenis

  • Tijdsduur: circa 60 minuten
  • Geldig t/m 3 januari 2021
  • Opstapplaats:
    • Prins Hendrikkade 25 (nabij Centraal Station)

Ervaar in deze circa één uur durende rondvaart de schoonheid van de Amsterdamse grachten en leer zo de Nederlandse hoofdstad op een bijzondere én ontspannen manier kennen. De audiogids vertelt je van alles over de architectuur van de imposante grachtenhuizen en over beroemde trekpleisters als de Magere Brug en het Anne Frank Huis. Lovers voert je ook langs de Amstel, de Westerkerk en andere bijzondere bezienswaardigheden.

De rondvaart is avontuurlijk bij goed en slecht weer. De boten hebben namelijk een verstelbaar dak, zodat je rondvaart niet in het water kan vallen. En bij mooi weer geniet je fijn van het zonnetje. Maak je dus geen zorgen over het Nederlandse klimaat.

Voorwaarden

Geldigheid: geldig t/m 3 januari 2021 op alle dagen van de week op basis van beschikbaarheid.
Aankoop: Je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht van tevoren online via https://www.lovers.nl/nl/groupon/. Selecteer de gewenste datum en tijd en reken af met gebruik van je groupon-code. Je ontvangt je e-ticket direct per e-mail.
Meer info: toon je ticket bij aankomst op je mobiel. Zorg dat je 5 minuten voor vertrek aanwezig bent. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rederij Lovers

Al sinds de oprichting in 1950 is Lovers een bekend gezicht op de eeuwenoude Amsterdamse grachten die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed. Dagelijks varen hun boten door de historische hoofdstad en ervaren gasten via een audiotour de magie van de imposante grachtenpanden en (pak)huizen, musea, bruggen, bekende rivieren en andere hoogtepunten in de hoofdstad op een ontspannen manier vanaf het water. Zo vaar je onder meer over de Amstel en zie je de Magere Brug en het Anne Frank Huis. Combineer je rondvaart bijvoorbeeld met burgers of pizza's of een romantisch diner, of boek een romantische avondcruise op een luxe boot.