sluit
V-Day

Rederij Vlaun

Oosterdokskade 8, Amsterdam

Amsterdam Light Festival-tour incl. onbeperkt warme chocolademelk of glühwein bij Rederij Vlaun

Kies optie

In een Notendop

Geniet vanaf een verwarmde salonboot in een tour van ongeveer 75 minuten van de 35 lichtkunstwerken van de “Water Colors”-expositie.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Rederij Vlaun is official partner van het Amsterdam Light Festival Official partner ALF-badge

Net als het eten van een stadsgids is een tocht onder begeleiding van een gids een smakelijke manier om informatie over Amsterdam tot je te nemen. Kies voor de lichtst verteerbare optie met een Amsterdam Light Festival-tour van Rederlij Vlaun.

Kies uit 7 opties

  • € 19,99 voor Amsterdam Light Festival-tour voor 1 persoon
  • € 38,99 voor Amsterdam Light Festival-tour voor 2 personen
  • € 76,99 voor Amsterdam Light Festival-tour voor 4 personen
  • € 114,99 voor Amsterdam Light Festival-tour voor 6 personen
  • € 149,99 voor Amsterdam Light Festival-tour voor 8 personen
  • € 189,99 voor Amsterdam Light Festival-tour voor 10 personen
  • € 219,99 voor Amsterdam Light Festival-tour voor 12 personen

Tijdens deze tour van ongeveer 75 minuten neem je plaats op de verwarmde salonboot “Old Queen” en vaar je langs alle lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Aan boord geniet je van warme chocolademelk of glühwein dus koud zal je het niet krijgen. De tour begint dagelijks om 17.00, 18.45 en 20.30 uur en vaart af vanaf de Sea Palace-steiger aan de Oosterdokskade.

Amsterdam Light Festival

De historische binnenstad van Amsterdam is tijdens de donkere wintermaanden het sfeervolle decor voor dit internationale lichtkunstfestival. Van 30 november 2017 t/m 21 januari 2018 brengen kunstenaars, architecten, designers en lichtontwerpers van over de hele wereld - onder wie de befaamde Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei - hun werk tot leven tijdens het festival. Meer dan 35 lichtkunstwerken en installaties zijn langs een speciale vaarroute en langs een wandelroute geplaatst. “Water Colors”, de vaarroute door de Amstel en de grachten, toont grote, monumentale objecten en biedt bezoekers de kans om kunst vanaf het water te ervaren.

Foto’s: copyright Janus van den Eijnden

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 30 november 2017 t/m 21 januari 2018 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: opstapplaats is de Sea Palace-steiger. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rederij Vlaun

Deze rederij begeeft zich sinds 2001 op en rond Amsterdamse wateren. Jou Amsterdam op z'n mooist te laten beleven is hun doel. En dat gaat bij Rederij Vlaun hand in hand met een toegewijde focus op kwaliteit, service en flexibiliteit. Aan boord van de verschillende Vlaun-boten en -schepen kan je genieten van een lunch, barbecue, borrel of uitgebreid diner. Door hun kennis van de leukste plekken, hun contact met de beste cateraars en hun afwijkende routes die buiten de gebaande paden gaan wil Vlaun je een ervaring op het water geven om niet snel te vergeten.