1, 2 of 4 reinigingsborstels met 2 uiteinden, incl. verzending

Reinigingsborstel met 2 uiteinden

€ 17,99
€ 6
67% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Maak je auto, toetsenbord, jaloezieën of radiatoren gemakkelijk schoon en verwijder stof met één van de twee multifunctionele uiteinden.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door LG-Expro

  • Ontwerp met dubbele uiteinden
  • Doek van microvezel, zacht en gemakkelijk schoon te maken
  • Beide zijden zijn afneembaar voor gemakkelijke reiniging
  • Afmetingen: 16,5 x 4 cm
  • Lengte borstel: 3,3 x 2 cm
  • Gewicht: ca. 35 gr.
  • Materiaal: microvezel, PP en nylon
  • Kleur: meerkleurig

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij LG-Expro, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Shop Story van 02.05.2022.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door LG-Expro. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: serviceclients@shop-story.fr. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: 8 Rue du Vercors, 26540 Mours Saint Eusèbe, FR.

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.