Geen nieuwe meldingen

Relax aan den Rijn

Sauna-entree, naar keuze incl. basic hammam-arrangement bij Relax aan den Rijn in Alphen ad Rijn

Resterende tijd beperkt!
Tot 47% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat alles even los met een ontspannend bezoek aan de sauna en combineer het met drie huidverzorgende behandelingen van 15 minuten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als groente is de sauna goed voor je weerstand, gezond om te stomen en wordt het extra lekker met een beetje (scrub)zout. Dompel jezelf onder en geniet van een voedzaam bezoekje aan Relax aan de Rijn.

Kies uit 4 opties

  • € 9,99 voor sauna-entree voor 1 persoon (waarde € 17)
  • € 19,99 voor sauna-entree voor 2 personen (waarde € 34)

  • € 29,99 voor sauna-entree voor 1 persoon + basic hammam-arrangement (waarde € 57)
  • € 59,99 voor sauna-entree voor 2 personen + basic hammam-arrangement (waarde € 114)

Laat de warme mintgeur even goed op je inwerken als je met deze deal plaatsneemt in een kleinschalige hammam-sauna. Ontspan in de Finse sauna, ga zweten in het stoombad en laat de warmte nog wat dieper op je inwerken in de lichtterapie-sauna. Even zorgeloos genieten en helemaal niets moeten.

Als dit nog niet ontspannend genoeg is voor je, kan je altijd besluiten om voor de optie inclusief 45 minuten durend basic hammam-arrangement te gaan. Ook deze geeft je vrij toegang tot de sauna, maar je verzekert jezelf daarmee ook van 15 minuten inzepen met zwarte zeep, 15 minuten scrubbehandeling en 15 minuten gezichtsmasker.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week vanaf 7 juli 2019 (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 017 257 6004, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon bij aankomst je groupon afgedrukt of op je mobiel. Het dragen van badkleding/bikini en badslippers is verplicht, neem deze zelf mee. Een badjas is in de lounges/restaurant verplicht. Donderdag is vrouwendag tot 16.00. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Relax aan den Rijn

Beautysalons zijn er om je mooier te maken, op verschillende gebieden - en sauna's zijn er om je ontspannener te maken, op verschillende gebieden. En laat Relax aan den Rijn die gebieden nou allemaal beheersen en in huis hebben. Wees welkom voor een dagje sauna en een gezichtsbehandeling, massage, manicure, pedicure, visagie of ontharen in Alphen aan den Rijn.

Relax aan den Rijn

Spa, Badhuis
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.