In een Notendop
Bereid door de ongekroonde Truffelkoning van Nederland Door GaultMillau bekroond met 14 punten Alle gerechten worden dagvers bereid met zoveel mogelijk pure producten Monumentaal grachtenpand met terras en mooi uitzicht op het water van het Damrak
Over deze deal
Goudklompjes kan je niet eten, vandaar dat er truffels bestaan. Net zoveel waard maar veel rijker aan smaak. Beleef ze in een culinair 5gangendiner bij Restaurant de Compagnon. Kies uit de volgende opties € 54 voor een vijfgangendiner voor 2 personen waarde € 111 € 104 voor een vijfgangendiner voor 4 personen waarde € 222 Truffelminnaars kunnen zich verheugen op een wisselend menu waar zwarte truffels een hoofdrol in opeisen. Mochten er mensen in het gezelschap zijn die niet van truffels houden, dan maakt de chef vijf gangen zonder truffel. Een menu zou er zo uit kunnen zien Kreeft, kalfstong en quinoasalade Bisque van kreeft met gebakken coquille Luchtige aardappelschuim met vers geschaafde truffel en thee van paddenstoelen Duurzaam zwartbont entrecote uit Weesp met seizoensgroenten, jus de veau Zomers dessert van rood fruit en hangop Restaurant de Compagnon In de keuken van de Compagnon zwaait de Truffelkoning van Nederland de scepter. Dat is de geuzennaam die chefkok en eigenaar Bert van Buschbach regelmatig krijgt toegedicht. In een knusse en informele sfeer serveert hij gerechten die hij het liefst bereidt met biologische ingrediënten. Met pakweg 400 wijnen op de kaart is voor elk gerecht de perfecte begeleiding binnen handbereik. In het monumentale grachtenpand heerst een informele sfeer die wordt onderstreept door een mooi uitzicht over het water van het Damrak. Een majestueus restaurant, vond ook GaultMillau de Compagnon werd bekroond met 14 punten.