Geen nieuwe meldingen

Restaurant De Zwaan

Viergangenlunch v/d chef incl. 4 bites & amuse bij Michelinster-restaurant De Zwaan in Etten-Leur (voor 2 of 4 personen)

Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

In een kunstzinnige omgeving wordt video- en fotokunst gecombineerd met schilderijen en schilderachtige gastronomie.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Vorm, compositie, kleurcombinaties: haute-cuisine heeft veel weg van schilderkunst. Laat je verrassen door een 4-gangenlunch van de hand van de meesters van Restaurant De Zwaan.

Kies uit twee opties

  • € 79,99 voor een viergangenlunch v/d chef incl. vier bites en een amuse - voor 2 personen
  • € 159,99 voor een viergangenlunch v/d chef incl. vier bites en een amuse - voor 4 personen

Lunchen in de zalen van een museum is meestal weggelegd voor een select groepje mensen, maar dat is bij restaurant De Zwaan verleden tijd. Kijk je ogen uit en laat je smaakpapillen tintelen in een kunstzinnige omgeving waar oud en nieuw naadloos in elkaar overlopen.

Gastheer Roland Peijnenburg neemt zijn gasten graag mee langs de indrukwekkende kunstcollectie van zijn grootvader ‘Opa Koek’. Chef-kok Carlo Chantrel richt zich liever op het heden en haalt zijn inspiratie uit de directe omgeving. Je mag er dus vanuit gaan dat er echte streekproducten op je bord verschijnen. Culinaire fantasieën worden werkelijkheid in dit 17e eeuwse trapgevelpand met een wijnkelder vol met 15.000 flessen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 27 maart t/m 18 juli 2019 op woensdag t/m vrijdag (m.u.v. 30 april en 27 mei 2019 en feestdagen).
Aankoop: je kunt zoveel groupons kopen als je wilt.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant De Zwaan

Bij het met één Michelinster bekroonde restaurant De Zwaan is het goed toeven voor fijnproevers en liefhebbers van culinaire kunst. De unieke sfeer van het 17e-eeuwse trapgevelpand op het gezellige plein in Etten-Leur gaat hand in hand met een fysieke kunstcollectie van Haagsche School-impressionisten en hedendaags meesterschap aan de muur. Binnen deze kunstzinnige muren wordt er toegewijd gewerkt aan een verfijnd gastronomisch oeuvre. De beroemde wijnkelder met ruim 15.000 flessen "Domaines" tot kleine onbekende wijnboeren uit Kazachstan is al evenzeer een belevenis om te ontdekken, zeker gezien de bijzondere wijnen die per glas te bestellen zijn. En de aparte salons maken het restaurant niet alleen geschikt voor een intiem diner, maar ook voor feesten met grotere gezelschappen. En onder de vleugels van De Zwaan is Bistro Het Lelijke Eendje onderscheiden met een Bib Gourmand.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.