Geen nieuwe meldingen

Molentiend 12, Erp

Lunch incl. wandelarrangement bij Hotel Restaurant Het Tramstation in Erp

Kies optie

In een Notendop

Begeef je in het natuurschoon van het landschap van omgeving Erp en geniet van een soepje en een lunchgerecht van de kaart.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een Groupon Local Star!

Wie de wandelschoenen aantrekt, bereidt zich voor op een stevige wandeling, maar wie de stoute wandelschoenen aantrekt kan zomaar eindigen in Spanje. Voltooi je avontuur met een tweegangenlunch bij Hotel Restaurant Het Tramstation.

Kies uit 4 opties

  • € 9,99 voor een tweegangenlunch à la carte + wandelarrangement voor 1 pers. (waarde € 20)
  • € 18,99 voor een tweegangenlunch à la carte + wandelarrangement voor 2 pers. (waarde € 40)
  • € 36,99 voor een tweegangenlunch à la carte + wandelarrangement voor 4 pers. (waarde € 80)
  • € 54,99 voor een tweegangenlunch à la carte + wandelarrangement voor 6 pers. (waarde € 120)

Bij aankomst bij Het Tramstation word je welkom geheten met een kopje koffie of thee met huisgemaakt appelgebak. Hierna maak je je klaar voor een wandeling door de schoonheid van de natuur van omgeving Erp. Eenmaal teruggekomen schuif je aan voor een tweegangenlunch à la carte. De eerste gang bestaat uit een soep van de kaart om alvast lekker op te warmen. Voor de tweede gang heb je de keuze uit de broodjes, uitsmijters, salades en burgers van de kaart (de scampi’s in knoflookolie met stokbrood en kipsaté met friet zijn niet inbegrepen bij deze deal).

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes (m.u.v. 1 koffie of thee p.p.). Niet geldig i.c.m. andere acties. Je mag uit alles kiezen van de kaart (m.u.v. de scampi's in knoflookolie met stokbrood en kipsaté met friet). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Het Tramstation

Restaurant Het Tramstation is gelegen in het pittoreske dorpje Erp, in de driehoek Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Het Tramstation wil zich onderscheiden door te werken met dagelijks verse ingrediënten uit duurzame landbouw, vangst en kweek, gecombineerd met passie en een creatieve, stijlvolle bereiding van de gerechten. Door te werken met streekproducten wisselt het menu elke 3 maanden, zodat je steeds voor culinaire verrassingen komt te staan.

De ruim 20 gedreven medewerkers van Het Tramstation heten je van harte welkom voor een aangename lunch of een plezierig diner. Blijven slapen is hier ook een optie. Het Tramstation beschikt over acht eenvoudige maar sfeervolle hotelkamers. De meeste kamers zijn uitgerust met douche/bad, toilet en televisie op de kamer, en sommige kamers hebben een gedeelde badkamer.