sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

[BDA] Restaurant Niven - Michelin Team

Delftweg 58a, Rijswijk

Compleet kerstmenu voor thuis van Michelinster-restaurant Niven

Kies optie

In een Notendop

Restaurant Niven is sinds 2009 bekroond met een Michelinster en is lid van de Alliance Gastronomique Néerlandaise.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kerst is de periode van gerieflijkheid, van fêteren, van uitpakken - thema’s waar chef Niven Kunz zich in zijn door Michelin bekroonde restaurant elke dag van het jaar volledig op toelegt. Een 4-gangen kerstdiner inclusief amuses en friandises van Michelinsterrestaurant Niven zet je met hulp Groupon nu thuis – of elders waar dat gewenst is – eenvoudig op tafel (vanaf € 39).

Kies uit 3 opties

  • € 39 voor een kerstmenu@home 4-gangenmenu voor 1 persoon
  • € 75 voor een kerstmenu@home 4-gangenmenu 2 personen
  • € 149 voor een kerstmenu@home 4-gangenmenu 4 personen

Een chef uit de ‘buitencategorie’ waarin Niven Kunz zich bevindt in huis halen vereist overtuiging en planning, zeker met kerst. Zijn werk - en dat van zijn brigade - thuiskrijgen in die periode verlangt uitsluitend besluitvaardigheid. De lastigste beslissing is dan alleen nog of je tegen je gasten vertelt dat je je ster-waardige maaltijd niet zelf bereid hebt. Niven creëerde een 4-gangenmenu dat je alleen nog even hoeft op te halen bij het restaurant en daarna thuis hoeft te verwarmen voordat je je gasten ermee verwarmt. Deze vier rijzende sterren worden vergezeld door enkele amuses om vooraf te nuttigen, alsook diverse friandises voor bij de koffie na de maaltijd.

** Het kerstmenu-voor-thuis:**

  • Enkele amuses
  • Gemarineerde groenten met krab
  • Creme van aardappel met spek en bieslook
  • Hertfilet met pastinaak, krootjes en hazelnoot
  • Pure chocolade met sinaasappel
  • Diverse friandises voor bij de koffie

Restaurant Niven

Restaurant Niven is een moderne tent met een contemporaine keuken, waar uitsluitend gewerkt wordt met de mooiste verse producten, terwijl de witte brigade op de toppen van hun kunnen acteert. Uitbater en chef Niven Kunz wist het al op jonge leeftijd: op zijn zeventiende raakte hij in de ban van de culinaire opvattingen van Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije. Na een stage werd hij door Boer aangenomen en in de keuken van de Zwolse toptent leerde Kunz het vak, wat hem op zijn vierentwintigste al een Michelinster opleverde toen hij werkte bij ‘t Raethuys in Wateringen. Eind 2009 herhaalde hij dit, nu voor Niven, zijn eigen restaurant in Rijswijk. Kunz is ook opgenomen in de prestigieuze Alliance Gastronomique Néerlandaise , wederom een kwaliteitsgarantie voor een mooie gastronomische ervaring.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor het afhaalmenu af te halen op 24 t/m 26 december 2014 van 10.00 - 15.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: uiterlijk 20 december 2014 verplicht via e-mail op info@restaurantniven.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Alleen geldig voor afhalen. Neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over [BDA] Restaurant Niven - Michelin Team