In een Notendop
Niven heeft sinds 2009 een Michelinster en werd de afgelopen vier jaar tot Beste Groenterestaurant verkozen.
Over deze deal
- Gastronomische driegangenlunch van de chef
- Je krijgt een drietal kunstzalige eetwerkjes voorgeschoteld
- Volgens zijn 80/20-filosofie met 80% groenten en 20% vlees
- Het restaurant is bekroond met een Michelinster
- Voor maximaal 6 fijnproevers
Gaan jouw dromen over eten in een sterrenrestaurant met korting? Dan kan je in je ogen wrijven, want met deze deal voor een lunch bij Restaurant Niven word je op een plezierige manier uit de droom geholpen. Drie gang lang geniet je van gastronomische gerechten, waarbij je jezelf af en toe mag knijpen om zeker te weten dat je écht wakker bent.
Het met één Michelinster bekroonde restaurant Niven behoort al enkele jaren tot de vaderlandse top. Innovatieve en pure gerechten domineren de kaart, waar een speciale rol is weggelegd voor streekproducten die letterlijk in de achtertuin groeien. Groenten en kruiden eisen hier vaak een hoofdrol op, maar ook de mooiste vis en het fijnste vlees worden met alle égards behandeld door de witte brigade. Tel daarbij op de vlotte en vakkundige bediening, de expertise van de sommelier en de ontspannen sfeer en het mag duidelijk zijn dat lunchen hier een beleving is.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@restaurantniven.nl of telefonisch op 070 307 7970, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Restaurant Niven
Uitbater en chef Niven Kunz wist het al op jonge leeftijd: op zijn zeventiende raakte hij in de ban van de culinaire opvattingen van Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije. Na een stage werd hij door Boer aangenomen. In de keuken van de Zwolse toptent leerde Kunz het vak. Dit leverde hem op zijn vierentwintigste, toen hij werkte bij ‘t Raethuys in Wateringen, al een Michelinster op. Restaurant Niven verdiende een Michelinster.
Begin 2018 werd hij voor de vierde keer uitgeroepen tot Beste groenterestaurant van Nederland. En GaultMillau, dat Restaurant Niven 16 punten geeft, riep hem bovendien in 2011 nog uit tot Belofte van het Jaar. Lang verhaal kort: de prettige ambiance, de fijne wijnen, de bijzondere veelal met biologische ingrediënten samengestelde gerechten – alles klopt hier in het Westland.