sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Restaurant Villa Copera

Spijksedijk 2, Tolkamer

Culinair 10-gangenmenu voor twee tot acht personen bij Restaurant Villa Copera

Kies optie

In een Notendop

Een topdiner van meesterkok Toine Smulders in een restaurant dat bekroond is met 13 GaultMillau-punten

Over deze deal

 

Aanbevelingsbadge

Net als iedere vorm van kunst draait gastronomie om deskundigheid, creativiteit en een flinke dosis durf. Ervaar het evenwicht en de prikkeling van alle zintuigen met een gastronomisch 10-gangenmenu bij Villa Copera.

Kies uit 5 opties

  • € 99 voor een culinaire 10-gangen ontdekkingsreis voor 2 personen (waarde € 245)
  • € 147 voor een culinaire 10-gangen ontdekkingsreis voor 3 personen (waarde € 367,50)
  • € 194 voor een culinaire 10-gangen ontdekkingsreis voor 4 personen (waarde € 490)
  • € 289 voor een culinaire 10-gangen ontdekkingsreis voor 6 personen (waarde € 735)
  • € 379 voor een culinaire 10-gangen ontdekkingsreis voor 8 personen (waarde € 980)

Villa Copera is het restaurant van SVH Meesterkok Toine Smulders waar internationaal gekookt wordt: Franse en Hollandse cuisine vormen de basis en mondiale invloeden completeren het geheel. De producten zijn biologisch en streek- en seizoensgebonden en worden altijd vers aangeleverd. Het mag dan ook geen verbazing wekken dat Villa Copera in grondslag geen vaste kaart heeft. De witte brigade laat zich voor deze tien gangen inspireren door het jaargetijde en er is altijd ruimte voor experimenten en variatie. Bij een etablissement van dit kaliber – door GaultMillau bekroond met 13 punten – stopt de ervaring niet bij het eten. Balans is het devies en dat blijkt wel uit de uitstekende wijnkaart, de gastvrije en deskundige bediening, de warme ambiance en de fraaie omgeving. Benieuwd naar wat je ongeveer kan verwachten? Klik dan hier om een indruk te krijgen van wat Villa Copera momenteel serveert. Mocht je interesse hebben in een bijpassend wijnarrangement, laat je dan adviseren in het restaurant. De chef houdt bovendien rekening met allergieën en dieetwensen.

Restaurant Villa Copera

Toine Smulders heeft ruim dertig jaar ervaring en noemt Villa Copera zijn thuis. Ooit begonnen als bordenwasser heeft hij zich via schnitzeltenten en sterrenrestaurants ontwikkeld tot SVH Meesterkok met een gezonde geldingsdrang. Dat heeft onder meer geresulteerd in prijzen als de Wynand Vogel Bokaal, de Grand Prix Saisonnier en de titel wereldkampioen koken. Wie bij Smulders gaat eten, kan sinds kort ook blijven slapen in het kleinschalige “slapen + eten bij Toine”, een modern en comfortabel hotel met 16 elegante kamers. 

Facebook Twitter

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: je kan uiterlijk tot 16.00 uur reserveren voor dezelfde avond via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Bij gebruik van je groupon op 2de kerstdag wordt een toeslag in rekening gebracht. Er wordt rekening gehouden met speciale dieten en allergieën, dit kan je doorgeven bij de reservering. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden bij deze deal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Villa Copera