sluit
TTD Launch

Rimpelzorg Kliniek

Randstad 2105 F, Almere

Behandeling tegen overmatig zweten met botuline-toxine bij Botuline Rimpelzorg Klinieken in Almere

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen

In een Notendop

Heb jij tijdens het lezen van deze zin last van klamme handen, zweetvoeten of vochtige oksels, dan is deze deal wellicht wat voor jou.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Behandeling tegen overmatig zweten
  • Met gebruik van botuline-toxine
  • Botuline-toxine is een manier om de zweetkliertjes te vernauwen, zodat je minder snel last hebt van natte oksels, klamme handen of zweetvoeten
  • Wanneer enkel een deodorant niet meer werkt en je verschillende alternatieven hebt geprobeerd om het overmatige zweten te remmen, is botuline-toxine een optie om in overweging te nemen

Zones om uit te kiezen

  • Beide oksels
  • Beide handen
  • Beide voeten

Botuline-toxine

Botuline-toxine is een eiwit dat wordt ingezet om de kleine spiertjes die rimpels veroorzaken te doen ontspannen. Zo kan de huid zich vervolgens ook ontspannen om een zachter, frisser uiterlijk met minder lijntjes en plooien te laten ontstaan. Botuline-toxine wordt ook ingezet tegen migraine, putjeskin, tandvleeslach en overmatig transpireren – het laatste is een lastig te behandelen aandoening van oksels, handen en/of voeten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Alleen geldig bij de vestiging in Almere.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 085 666 6229, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rimpelzorg Kliniek

Rimpelzorg Kliniek, de naam zegt eigenlijk al genoeg. Maar behalve voor het aanpakken van rimpels, kan je hier ook terecht voor het behandelen van littekens, ouderdomsvlekken en wratjes en kan je tatoeages weg laten laseren. Bovendien is de kliniek met vestigingen in Hilversum, Almere en Amsterdam jouw pleisterplaats voor behandelingen met injectables, voor haarimplantatie, voor facelifts en voor ooglidcorrectie met PlexR. Alle behandelingen bij Rimpelzorg Kliniek staan onder supervisie van esthetisch chirurg dhr. Sediqi.