Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Koemarkt 58, Purmerend

Purmerend: Italiaanse driegangenlunch van de chef bij Ristorante Saporetti, vanaf 2 personen

Kies optie

In een Notendop

De iconische cuisine van het gelaarsde land verovert deze middag een plek in je hart onder de categorie “Bella Italia”, o.a. met antipasti.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als in olijven zit er in de Italiaanse cuisine veel pit, kan je er met gemak veel smaakvols uitpersen en is het van vrijwel iedereen wel een favoriet. Zit goed in de olie bij Ristorante Saporetti.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een driegangenlunch van de chef voor 2 personen
  • € 44,99 voor een driegangenlunch van de chef voor 3 personen
  • € 59,99 voor een driegangenlunch van de chef voor 4 personen
  • € 89,99 voor een driegangenlunch van de chef voor 6 personen

Chef Rafaelle Uva en zijn keukenbrigade gaan ervoor zorgen dat je deze middag het echte Italië te proeven krijgt. Exact wát is nog een geheim maar je kan in ieder geval antipasti van het huis, huisgemaakte pasta’s en Italiaanse desserts verwachten. In een voor-, hoofd- en nagerecht dus.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. De invulling van dit 3-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Over Ristorante Saporetti

Ristorante Saporetti is een begrip in Purmerend. Niet alleen vanwege de onvervalste Italiaanse gastvrijheid, de romantische, rustieke inrichting en centrale ligging aan de pittoreske Koemarkt. Maar vooral vanwege de culinaire hoogstandjes die hier elke dag met een lach worden geserveerd. Chef Rafaelle Uva is ook zeker geen onbekende naam als het gaat om Italiaanse gastronomie in Nederland. Met een familie vol chefs is Uva opgegroeid in de keuken en na jaren ervaring met koken, kook-workshops geven en bijdragen aan de opening van diverse restaurants in Nederland opende Uva in 2015 zijn eigen restaurant in Purmerend: Ristorante Saporetti. De passie voor koken is terug te vinden in de pasta die elke dag handgemaakt wordt, de gastronomische gerechtjes die blijven verrassen en De Michelingids waar de cucina van Uva een eervolle vermelding krijgt. De menukaart bestaat bovendien niet alleen uit familiegerechten die Uva zich eigengemaakt heeft. De chef vindt het belangrijk om zichzelf (en zijn personeel) te blijven bijscholen, zodat hij de gerechten die bij zijn Ristorante Saporetti geserveerd worden kan blijven overtreffen.