Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 tot 4 rubberen gootsteenfilters, kleur naar keuze

1 tot 4 rubberen gootsteenfilters, kleur naar keuze

30+ gekocht
€ 17,63
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit filter wordt in de gootsteen geplaatst om te voorkomen dat etensresten, haar of andere resten in de afvoer vallen en deze verstoppen.

Product-details

  • Hoogwaardig materiaal met sterke zuigkracht
  • Doel is om te voorkomen dat voorwerpen in de afvoer vallen
  • Beschikbare kleuren: wit, blauw, groen
  • Materiaal: siliconen
  • Bedoeld om gemakkelijk schoon te maken
  • Afmetingen: 15,5 x 11 x 0,3 cm

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.