Geen nieuwe meldingen

Waardebonnen van € 25 en € 50 voor de gehele online collectie van Sapph

Resterende tijd beperkt!
Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Voel je goed in lingerie, badkleding en nachtmode van dit internationale sexy modemerk.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Waardebon voor € 25 of € 50
  • Geldig voor de hele collectie - inclusief sale - voor dames en heren
  • Voor dames: (voorgevormde) bh’s, push-up bh’s, kanten bh’s, bh-accessoires, Essentials Collectie, Plus Size-collectie, body’s, jarretels, slipdresses, tops, shorts, kimono’s, bandeau bikini’s, push-up bikini’s, triangel bikini’s, tankini tops, bikini-broekjes, Brazilian-broekjes, badpakken, Plus Size badkleding en strandmode
  • En niet te vergeten de speciale Sapph by Faya collectie - een samenwerking met Fajah Lourens
  • Voor heren: boxershorts, zwembroeken en sportboxers
  • Geldig t/m 16 november 2019

Korting op Sapph lingerie? We got you, want met deze waardebonnen kan je je voor de helft van het geld uitleven in de webshop van het bekende lingeriemerk. De bonnen zijn geldig voor het gehele assortiment, wat betekent dat je zowel voor hem als haar kan shoppen en hierin ook een kijkje kan nemen bij de badmode en speciale collecties als Essentials, Plus Size en Sapph by Faya. De waardebonnen voor Sapph zijn ook zeker geschikt als spannend cadeau voor je lover of voor de jarige jet die graag een nieuwe bikini of mooi setje wil kopen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 16 november 2019.
Aankoop: je mag zo veel Groupons kopen als je wilt, slecht 1 per bestelling te gebruiken.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 16 november 2019 je waardebon. Bestellen doe je op www.sapph.com/nl met gebruik van je groupon-code.
Meer info: geen minimale besteding, klanten dienen minimaal € 0,01 af te rekenen in het afrekenproces van Sapph om technische redenen. Geldig op de gehele collectie m/v (inclusief sale). Je waardebon moet in een keer gebruikt worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sapph

Het Nederlandse lingerie- en badmodemerk Sapph is uitgegroeid tot een internationale speler. Sapph heeft als motto: het maken en verkopen van lingerie en badmode, die vrouwen mooi en krachtig laat voelen. Om het lingeriemerk te citeren: "Het aantrekken van de juiste lingerie maakt je dag een stukje mooier, net zoals een good hair day of een welgemeend compliment. Het geeft je zelfvertrouwen en het gevoel dat jij mag zijn wie je bent." Maar heren, ondanks deze nobele woorden wordt er ook aan jullie gedacht want zowel voor boxers als zwembroeken kunnen jullie bij Sapph (digitaal) naar binnen lopen.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.