Geen nieuwe meldingen

Stationsstraat 30, Velp

Entree sauna inclusief wellnessbehandeling naar keuze voor 2 personen bij Sauna & Beauty Velp

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Een uitgebreide ontspanningssessie in de sauna met een rustgevende kaarslicht- en geurenmassage, hamam-behandeling of Rasul kleiritueel.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Een dagje in de spa is één van de beste manieren om innerlijke rust te bereiken, net als mediteren of een bad nemen in de tranen van een eenhoorn. Spoel alle stress van je af met een wellnessdag bij Sauna & Beauty Velp.

Kies uit 5 opties

 • € 12,99 voor saunatoegang voor 1 persoon (waarde € 26,50)
 • € 24,99 voor saunatoegang voor 2 personen (waarde € 53)

 • € 59,99 voor saunatoegang + traditionele Turkse hamam voor 2 personen (waarde € 123)
 • € 54,99 voor saunatoegang + kaarslicht- en geurenmassage voor 2 personen (waarde € 112)
 • € 49,99 voor saunatoegang + Rasul kleiritueel voor 2 personen (waarde € 103)

Waar vind je rust en relaxation, stilte afgewisseld met fijne gesprekken? Bij Sauna & Beauty Velp kan je goed je mond houden, maar je kan er ook even bijpraten met je vriend of vriendin. Met deze deal heb je toegang tot alle faciliteiten van Sauna en Beauty Velp: laat het personeel je een traditionele Hamam-behandeling geven, bezoek de kruidentempel of voel de verfrissende werking van hete lucht in het Turks stoombad. Alledrie die wellness-behandelingen duren 30 minuten.

Turkse hamam

Het hamam-ritueel draait om het reinigen van het lichaam, maar ook om het plezieren van de zintuigen. De volgende onderdelen komen tijdens dit ritueel aan bod:

 • Scrubben van het lichaam
 • Wegwassen van onzuiverheden
 • Afspoelen met zeer warm water
 • Inzepen met speciale zeep
 • Massage

Kaarslicht- en geurenmassage

De massage met kaarslicht en geuren is een all-in-one behandeling omdat het ontspannend, verzachtend, hydraterend en ontgiftend kan werken. De massage wordt uitgevoerd met 100% natuurlijk vet (kokosolie en soja-olie). Door de geur van de kaars kost het je weinig moeite om te relaxen.

Rasul kleiritueel

Zin in een rustgevende duizend-en-een-nacht behandeling? De Rasul is een Oosters huidverzorgingsritueel waarbij de verzorging, schoonheid en gezondheid van de huid centraal staan. Tijdens de pakking krijg je een ontspannende gezichtsmassage. Je kan kiezen uit twee pakkingen:

 • Rozenpakking - werkt vochtherstellend en kalmeert de gevoelige huid
 • Groene pakking - stimuleert huidverjonging en verhoogt de elasticiteit van de huid

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via http://saunabeautyvelp.nl/product/groupon-2/ , o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je krijgt alleen toegang met je afgedrukte groupon, groupons op mobiele telefoons worden niet geaccepteerd. Op woensdag is het ladies only. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sauna & Beauty Velp

In deze sauna met vele open haarden, verse bloemen en zacht schijnsel van kaarslicht is er voldoende ruimte om te ontspannen. Sauna & Beauty Velp bestaat sinds 1972 en beschikt over verschillende binnen- en buitensauna's. In de zomer kan je aan je kleur werken op het grote dakterras en heb je zin in een uitgebreide lunch, dan staan de deuren van het restaurant wagenwijd voor je open.

Sauna & Beauty Velp

Spa, Sauna