Geen nieuwe meldingen

Zuideinde 7, Almere

Nieuwe set wimperextensions one-by-one, naar keuze met opvullen bij SC Diamond in Almere

Kies optie

In een Notendop

Stylisten voegen individuele semi-permanente extensions op natuurlijke wimpers toe om een vollere, langere look te creëren.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Nieuwe set wimperextensions one-by-one
  • Naar keuze met opvullen na 2 weken
  • Wimperextensions worden nauwkeurig aangebracht door professionele schoonheidsspecialisten om een vollere oogopslag te krijgen en de nadruk te leggen op de ogen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren online via https://scdiamond.mytreatwell.nl/, o.v.v. Groupon. Kies de juiste behandeling en voer de groupon-code in, in het betreffende veld "opmerkingen''.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Laat binnen 3 weken je wimpers opvullen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SC Diamond

Als je toe bent aan een verwenmoment dan ben jij bij SC Diamond in Almere aan het juiste adres. Hier kan je je van top tot teen in de watten laten leggen, van het laten aanmeten van nieuwe wimpers en wenkbrauwen tot een reinigende facial of een pedicure. En de moderne salon biedt méér dan alleen beautybehandelingen. Ook voor een gezonde smoothie of een nieuwe jurk kun je hier binnenlopen, zodat jij als stralend als een diamant weer de deur uitloopt.