1 of 4 schakelarmbanden in model naar keuze, inclusief verzending

Schakelarmband

180+ gekocht
€ 39,99
€ 10,50
74% korting
Verzendkosten: Vrij
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze armband kan een perfect cadeau zijn voor Vaderdag, Valentijnsdag, jubilea of verjaardagen en is gemaakt van roestvrij staal.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Phoenix Biz Solutions Limited

  • Lengte armband: 19 cm
  • Materiaal: roestvrij staal
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende modellen
  • Kan een mooi kado zijn
  • Ontworpen om bij iedere outfit te passen

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 08/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs.Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Phoenix Biz Solutions Limited, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Kwik Shoppy van 05.05.2022.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Phoenix Biz Solutions Limited. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: retail.support@phoenixbizsolutions.com. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: 4 Museum placeCF10 3BG Cardiff CardiffGB.

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.