sluit
TTD Launch

Schoonheidssalon Adriana

Poldermolen 2, Papendrecht

Hot stone massage van 60 minuten bij Schoonheidssalon Adriana in Papendrecht

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 29-3.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

De hot stone massage kan helpen je spieren te ontspannen, stress te verminderen en je lichaam in balans te brengen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Hot stone massage voor vrouwen
  • Geniet 60 minuten lang
  • Je wordt gemasseerd door een vrouw
  • Geldig in locatie Papendrecht

Deze massage wordt uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op WhatApp via 0685 890 305. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor vrouwen. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Schoonheidssalon Adriana

Lisa is schoonheidsspecialiste en de oprichtster van Schoonheidssalon Adriana te Papendrecht en Rotterdam Kralingen. In haar salon ontvangt ze je hartelijk voor tal van schoonheidsbehandelingen. Je kan er bijvoorbeeld terecht om acné aan te pakken, je huid te verjongen en allerlei andere gezichtsbehandelingen. Ook voor een massage, het harsen van benen of een manicure loop je hier naar binnen. Voel je top(model) nadat je de salon uitloopt, welke is gevestigd in de 'De Zorgmolen'. Neem een kijkje op de website voor het volledige aanbod of neem contact op met de salon voor meer informatie.