Geen nieuwe meldingen

Sedoc's Praktijk

Massages naar keuze van 60 minuten bij Sedoc's Praktijk in de Rivierenbuurt in Amsterdam

Tot 69% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je één, drie of vijf keer vakkundig onder handen nemen met een 60 minuten durende klassieke-, integratieve- of sportmassage.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 1 massage naar keuze (waarde € 65)
  • € 64,99 voor 3 massages naar keuze (waarde € 195)
  • € 99,99 voor 5 massages naar keuze (waarde € 325)

Voor professioneel drukwerk ga je niet naar de copyshop op de hoek, maar naar Sedoc’s. Niet om flyers voor een zomerfeest uit te printen maar om je lijf eens lekker los te laten kneden. Je doet dit één, drie of vijf keer en hebt daarbij steeds de keuze uit een klassieke massage, een integratieve (ontspannende en revitaliserende lichaams)massage of een sportmassage. En waar drukwerk het liefst zo snel mogelijk geprint moet zijn, wordt voor dit ‘drukwerk’ ruimschoots de tijd genomen. Elke behandeling duurt namelijk 60 minuten. Alle tijd om even lekker weg te dromen over het komende festivalseizoen, een zonnig oord of eventueel over hoe fijn het is dat er nog een volgende behandeling in het verschiet ligt.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren via e-mail op info@sedoc.nl óf telefonisch op 0620 283 699, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sedoc's Praktijk

Een kantoorbaan, een chaotisch en druk leven of een zware sportwedstrijd. Het zijn voorbeelden die kunnen zorgen dat je geen rust in je lichaam en/of geest hebt. Bij Sedoc's Praktijk in de Amsterdamse Rivierenbuurt weten ze daar wel raad mee. Daar bieden ze een scala aan massages aan die bijdragen aan balans voor een geest, lichaam en energie die in balans zijn. Dit doen ze bijvoorbeeld aan de hand van sportmassages, klassieke massages en stoelmassages. Geen puf meer om richting Zuid te gaan? Niet getreurd. De specialisten van Sedoc komen met alle liefde langs op kantoor of bij je thuis om figuurlijk hun stempel op je te drukken.

Sedoc's Praktijk

Massage, Lichaamsmassage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.