Geen nieuwe meldingen

2 of 4 Mahonia Soft Caress

Mahonia Soft Caress

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 62% korting.
20+ gekocht
20+ gekocht
€ 59,95
€ 24,99
58% korting

In een Notendop

Deze wintergroene struik heeft een lange bloeitijd met gele bloemen en geen doorns.

Product-details

  • Groenblijvend
  • Gele bloemen maken plaats voor blauwe bessen
  • Lange bloeitijd
  • Afleverhoogte: 30-40cm
  • Geleverd in een pot van 13 cm
  • Zonder doorns

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.