Geen nieuwe meldingen

Set rietjes

Set rietjes

180+ gekocht
€ 14,99
€ 4,99
66% korting

In een Notendop

Deze set rietjes heeft een unieke gerolde punt en een anti-krascoating die het rietje totaal geurloos en smaakloos maakt.

Product-details

  • Gemaakt van veelkleurig roestvrij staal
  • Met een katoenen opbergtas en een praktische reinigingsborstel
  • Kan duurzaam zijn en kan worden gebruikt voor warme en koude dranken voor volwassenen en kinderen
  • Deze metalen rietjes zijn een stijlvol alternatief voor wegwerp plastic rietjes

  • Rietjes kunnen ook worden gebruikt als roerelement in cocktails en zijn handig voor het opwarmen van cocktails, frisdranken en verse sappen
  • Handig voor trendy bars, restaurants en cocktailbars
  • Afmeting: 215 x 6 mm

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.