Geen nieuwe meldingen

Set van 12, 24 of 36 Duracell AA- of AAA-batterijen

Set van 12, 24 of 36 Duracell AA- of AAA-batterijen

30+ gekocht
€ 7,50
€ 6,99
6% korting
Meer dan 20 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze Duracell-batterijen hebben een hoge energie-efficiëntie en bieden een lange levensduur aan een verscheidenheid aan apparaten

Product-details

  • Set van 12, 24 of 36
  • AA- of AAA-batterijen
  • Alkaline batterijen
  • Afmetingen: 22 x 12 x 2 cm
  • Materiaal: lithium
  • Merk: Duracell

Duracell in één oogopslag

Duracell is ‘s werelds meest toonaangevende fabrikant van hoogwaardige alkalinebatterijen, speciale batterijen en oplaadbare batterijen. Sinds de oprichting in het begin van de jaren 40 is het bedrijf uitgegroeid tot een iconisch merk voor personal power, bekend om zijn compacte en duurzame batterijen. Gemiddeld worden er 63 Duracell-producten per seconde verkocht en Duracell is het nummer één merk dat wordt aanbevolen door ‘s werelds grootste fabrikanten.

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.