Geen nieuwe meldingen

Beldray Set of 2 folding drying racks with 3.6 meters of drying space for on the wall or in the caravan

Set van 2 wand-droogrekken

€ 45,58
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze aan de muur te monteren droogrekken zijn geschikt voor gebruik in caravans, thuis of buiten.

Product-details

  • Geschikt voor gebruik in caravans, thuis of buiten
  • Sterk en duurzaam
  • Elk rek biedt 3,6 meter aan droogruimte
  • Deze rekken zijn ontworpen om eenvoudig aan vlakke wanden te worden bevestigd en zijn ook geschikt voor installatie op radiatoren voor maximale droging
  • De rekken hebben een droogruimte van 3,6 meter per stuk; afmetingen uitgeklapt: 71 x 10 x 37 cm; afmetingen ingeklapt: 70 x 10 x 5 cm
  • Maximale belasting: 10 kg; ruimtebesparend

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.