sluit
Groupon's Tuincentrum

Tot 6 Efory Cosmetics Anti-Cellulite Spray body cream 150 ml met Goji, Guarana en Regu-Slim bessen

Anti-cellulitis Goji bessen en Guarana Efory Cosmetics

€ 282
€ 27,50
90% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Spray crème, makkelijk en snel te gebruiken met TRIPLE ACTION: Verminderen, verstevigen, adjuvant voor de behandeling van cellulite.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Delba Srl.

  • Merk: Efory Cosmetics • Formula verrijkt met Goji bessen die antiocyanen bevatten, kostbare flavonoïden die de ophoping van vet tegengaan en de microcirculatie van de huid reactiveren. • Dankzij de Regu-Slim: Een gepatenteerd complex, met afslanken, vormen en afvlakking voor het lichaam. • Bevat cafeïne, Guarana • Vermindert het vetweefsel en het uiterlijk van de sinaasappelhuid drastisch • Gemiddelde beschermingsfactor kan ook worden gebruikt, maar niet alleen bij blootstelling aan de zon • De resulterende hitte, maakt de huid voor een effectieve werking van actieve ingrediënten • Maakt de huid glad, afgestemd en stevig • Afmeting 150 ml geen gas spray • Het wordt zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen aangebracht dankzij de spray en absorbeert snel, zodat u direct na het aanbrengen een laag kunt aanbrengen. Hoe te gebruiken: De frisse en comfortabele textuur vergemakkelijkt het diep doordringen van de massage. Het absorbeert snel en smeert niet. Voor effectieve actie moet u 2 keer per dag gedurende ten minste 50 dagen op de armen, buik, heupen, billen, dijen, knieën. Spuit en laat het absorberen door het masseren met cirkelvormige bewegingen.

Ingrediënten:

Water, ethylhexylstearaat, hexyldecanol, hexyldecyllauraat, glycerylstearaat, ceteareth-12, fenoxyethanol, ceteareth-20, cetearylalcohol, cetylpalmitaat, imidazolidinylureum, parfum, dibutyladipaat, ethylbenzo-ethyl-natriumhydroglycerine, ethylbenzo-ethylamino-acetylglycerine methoxycinnamaat, benzylsalicylaat, laureth-7-citraat, polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearaat, ethylhexyltriazon, microkristallijne cellulose, bis-ethylhexyloxyfenol methoxyfenyltriazine, cafeïne, maltodextrine, butylfenylmethylpropional, carnitine, paullinia cupana, benzyltriethanolaat, lazuurbenzyltriethanolaat , geraniol, lycium barbarum fruit extract, cysteïnezuur, pantetheïne sulfonaat, limoneen, isoeugenol, evernia furfuracea extract, kaneel

Deal-Voorwaarden

Levering: Inbegrepen in de prijs. Houd rekening met ongeveer 14 kalenderdagen.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Efory van 23/03/2022.
Verkopersinformatie en vragen: Je product wordt geleverd door Delba Srl.
Geregistreerd adres:
Viale Franceschini Ettore 37
00155 Roma Roma
IT.

Neem voor vragen voorafgaand aan de aankoop contact op met: web@efory.it.

Voor vragen na aankoop, retourzendingen en ons retourbeleid, klik hier.

Verzegelde producten kunnen niet worden teruggestuurd als de verzegeling verbroken is, tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakeli