Set om armbandjes zelf te knutselen, inclusief verzending

Set om armbandjes zelf te knutselen

€ 10,90
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze armbandjes om zelf te knutselen zijn ideaal om kinderen plezier te bieden en de mogelijkheid hun fijne motoriek te versterken.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon Set om armbandjes zelf te knutselen wordt verkocht door Gmf Distribution

 • Complete set bevat het weefgetouw + de elastieken (600) + de haak + de sluitingen voor je sieraden

 • Opties:
  • 1 weefgetouw + 1 haak + gespen + 1.200 veelkleurige elastiekjes (1 kit + 600 extra banden)
  • 1 weefgetouw + 1 haak + sluitingen + mix van 3.000 veelkleurige elastiekjes (+ fluorescerend) (1 kit + 2.400 extra banden)
  • 2 weefgetouwen + 2 haken + 2x sluitingen + 2.400 veelkleurige elastiekjes (2 sets + 1.200 extra banden)
 • Vanaf 8 jaar
 • Afmetingen: 30 x 11,5 x 3,2 cm
 • Gewicht : 210 gr.

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Producten verkocht door Gmf Distribution. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: savgroupon@gmfdistribution.com. Geregistreerd adres:
1 Rue Claude Bernard
26100 Romans-sur-Isère
FR.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.