Set van 4 shotglaasjes in de vorm van een schedel, inclusief verzending

Shotglaasjes in de vorm van een schedel

Kies optie
Verzendkosten: Vrij
Promotie eindigt in:5 dagen 22:37:19

In een Notendop

Of het nu Halloween, een themafeest of een housewarming is, deze shotglaasjes in de vorm van een schedel zullen zeker de aandacht trekken.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door LG-Expro

  • Set van 4
  • Shot glas in de vorm van een schedel
  • Handwas aanbevolen
  • Inhoud: 25 ml.
  • Hoogte: 5 cm
  • Materiaal: glas

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Shop Story van 16-08-2021.
Meer info: Producten verkocht door LG-Expro. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: serviceclients@shop-story.fr. Geregistreerd adres:
8 Rue du Vercors
26540 Mours Saint Eusèbe
FR.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.